Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_XXX

może mi poradzicie???

Polecane posty

Gość magda_XXX

Witajcie, dzisiaj zrobiłam 2 testy w południe, oba wyszły negatywnie. Nie mogłam doczekać do rana. Co mnie zaniepokoiło. Okres powinnam dostać 5, a zamiast niego pojawił się tylko brązowy śluz przez 2 dni i koniec w bardzo niewielkiej ilości, bolał mnie mocno brzuch, piersi wcale, myślałam że dostanę noramalnego okresu a tu nic. Nie wiem czy iść do lekarza, czy powtórzyć test za 5 dni. Zawsze miałam co mc powódź, a tym razem ani kropli tylko te plamienia malutkie przez 2 dni.

Gość magda_XXX
może któraś z Was tak miała?

Gość fdsfrtyhdb
nie

Tak, nawet 2x, do tej pory dzieciątka u mnie nie stwierdzono, a szkoda, bo z moim lubym bardzo bym tego chciała

Gość magda_XXX
Mój mąż też by chciał, chociaż budujemy teraz dom i niestety ale oglądamy każdą złotówkę przed wydaniem jej. Niedawno brałam antybiotyk przez 1,5 tyg, boję się że by to wpłynęło na dziecko. W sobotę też miałam tak silny ból brzucha że wzięłam z 5 tabletek.

Gość magda_XXX
Dzwoniłam do lekarza, pierwszy wolny termin za 2 tyg prywatnie, państwowo pod koniec grudnia :(. W sierpniu się badałam powiedział że jestem zdrowa jak rydz, martwię się że co mc miałam bardzo mocno a teraz nic.

Gość ruda marchewa
miałam tak kilka razy kiedy byłam na diecie i kiedy miałam bardzo nerwowe dni.

Gość ruda marchewa
zycze ci jak najlepiej, jednak sama wspominasz ze budujecie dom wiec napewno macie z tym wiele nerow i stresu, zrob test ciazowy z moczu, robia go w kazdym laboratorium, koszt około 20zł, on da ci 100% pewności.

Gość magda_XXX
czego jak czego ale nerwów to mi nie brakuje, chciałabym mieć też dziecko, ale niech się skończy ta budowa... pół zdrowa mi to zjada, nie chciałabym żeby stres się odbił na dziecku dzięki za odpowiedź

Gość ruda marchewa
chcialoby sie powiedziec nie denerwuj sie ale podczas takiej inwestycji to nie uniknione. trzymam kciuki.

Gość ja tak miałam ze 3 razy
bolało, nawet zabarwiona kropeleczka się nie pojawiła i nic, nastepny okres był normalnie, zdarza sie.