Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gg1416251

Szukam drobnej,uśmiechniętej dziewczyny 25-33l na gwałt!

Polecane posty

Ale się naśmiałam - wyrosłem już z oceniania kobiet na podstawie tyłka, piersi czy koloru włosów. Lubię jak kobieta jest kobieca, więc kolor włosów jest mniej istotny. Nie wiem skąd we mnie ta sympatia do drobnych kobiet skoro ja raczej do małych facecików się nie zaliczam. Laleczka - cholera to wie gdzie tkwi problem. Babki ok 30-stki to dziś karierowiczki i nie w głowie im związki. Dodatkowo ja imprezowiczem nie jestem, sporo czasu zajmuje mi praca i stąd brak okoliczności sprzyjających poznaniu kogoś fajnego.

Gość acccca
założcie temat, na zamknietym forum, umówcie się an spotkanie gdzieś, kazdy przychodzi z aktualnymi padaniami na nosicielstwo wszeliego gówna i jedziecie orgie:P

Gość ale się naśmiałam
:-)

Gość LaleczkaKoteczka
Karierowiczki? :) To cos Ci powiem. Ja jestem na takim etapie, ze juz mnie znudzil ten feministyczny slogan pt. udowodnijmy, ze jestesmy lepsze od mezczyzn. Serio. To rozpoznanie przyszlo nagle, kiedy doszlo do mnie co sie w zyciu naprawde liczy. Nie walka miedzy plciami tylko partnerstwo. No, ewentualnie w lozku moze pozostac samiec :p Ale to juz inna para kaloszy. ;)

Gość ale się naśmiałam
do Autora-przepraszam,ale niektóre wpisy są rozbrajające wręcz.... i trzeba je traktować z przymróżeniem oka ;-)

Gość ale się naśmiałam
gg-czym się zajmujesz zawodowo?

Dobrze Laleczka prawisz, ale ja chyba nie jestem do końca przekonany czy tu chodzi o udowodnienie kto jest lepszy. Każdy dziś goni za kasą, bo tak jest pomyślany świat, że pieniądze ułatwiają życie. Ja jednak sądzę, że trzeba znać umiar i nie zaniedbywać swojego życia uczuciowego. Każdy chce kochać i być kochanym. Kłopot tylko w tym, że jeśli to zaniedbamy w pewnym wieku, to później może być tylko trudniej.

Cóż, druga połówkę można poznać wszędzie :) Jednak wydaje mi się że kafeteria nie jest miejscem idealnym, Między tymi wszystkimi podszywami, złośliwościami czasem może umknąć co istotnego. Ale powodzenia szczerze życzę i trzymam kciuki :) A tak z czystej ciekawości co Cię tak nagle przypiliło Szanowny Autorze, że aż na gwałt dziewczyny szukasz? :)

Gość łucja-
Lub wręcz niemożliwe :)

Gość LaleczkaKoteczka
Spoko :) Masz czas, sporo czasu i masz racje, ze sie nad tym zastanawiasz. Tez mi sie wydawalo do niedawna ze swiat zawojuje. I moze bym to zrobila tylko...po co? To wszystko jest budowaniem domkow z kart. To co sie dla mnie liczy powinno pozostac na dluzej...

Gość acccca
ale ja poważnie z ta orgia..widze że jest na kafeterii wiele osób samotnych lub niezadowlonych ze swojego ziwązku i taka opcja byłaby zła? takie zloty seksualne:D

Neit - trochę masz racji, że tu na kafe jest trudno znaleźć kogoś wyjątkowego, ale uważam, że nie jest to nie możliwe. Mnóstwo prześmiewców, podszywaczy i siusiumajtków. Poznałem jednak kiedyś tu kogoś wyjątkowego i stąd moja wiara. ASN - robię w mediach, ale nie pytaj o szczegóły, bo jeszcze się okaże, że jestem Kamil Durczok hehe.

Gość lxjsn xms
a spod jakiego jestes znaku?

Gość ale się naśmiałam
Kamil Durczok ma 40 lat,więc odpada ;-)

Ależ ja nie twierdzę że jest to niemożliwe :) Wartościowe osoby wszędzie można spotkać :) Zresztą kto wie gdzie miłość się czai? :) Jak to się mówi "nie znasz dnia ani godziny" :) Nie będę ostrzegała żebyś dobrze szukał i nie przegapił czegoś wartościowego bo myślę że sam masz na tyle dużo rozsądku :)

Gość terefere jasne
Moj brat po 30 rz, jest sam mimo inteligencji, dowcipu, kariery, mimo urody, 190 cm, wysportowanego ciala, samochodu mieszkania - czyli w zasadzie wiekszosci rzeczy ktore moze ofiarowac swojej wybrance aby nie byla rozczarowana ...i co ? Kocham go jako brata jednak patrzac obiektywnie z takim facetem dlugoby zadna nie wytrzymala Moze kiedys dorosnie do zwiazku jak wiekszosc osob singli

Wróciłem ufff... Ja nie twierdzę, że tylko kobiety gonią za karierą. To dotyczy jednej jak i drugiej płci. Grunt to nie poświęcać na karierę 100% swojej wydajności. Neit - dzięki za troskę. Myślę, że jestem świadom tego o czym piszesz.

Gość A TERAZ JESTES

Tak bywa na forum :) Najpierw ożywiona dyskusja a potem topik w dół :) Podniosę trochę i poobserwuję sobie :) A właściwie pozaglądam, bo muszę windowsa zainstalować :)

Gość ale się naśmiałam
Cześć Wszystkim! :-)