Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyiyt

Ładne biusty

Polecane posty

Gość yyiyt

Umieszczajcie tu zdjęcia ładnych wg biustów; takie, jakie lubicie (panowie) lub takie jakie chciałybyście mieć (panie)

Gość i co _w
yyiyt Mam 18 lat i jestem dziewicą. Nigdy nawet mi przez myśl nie przeszło "o Boże, jestem 18 letnią dziewicą! Moje koleżanki już dawno odbyły swój pierwszy stosunek!". Po prostu: jestem dziewicą i tyle, nie rozmyślam nad tym, nie analizuję. Aż tu nagle rozmawiam z moją koleżanką, rok młodszą (ale wygląda na trochę starszą), która (wg swoich opowieści) miała 2 partnerów seksualnych, i ogólnie uprawiała anale, orale i inne takie. I mówi ona do mnie "No co ty!!! Jesteś dziewicą?!?!? MUSIMY COŚ Z TYM ZROBIĆ!". Ja na nią patrzę, jak na debila (bo tak się zachowała). I mówię do niej "Nie mam z tym żadnego problemu, przyjdzie czas i to się stanie". A ona "No co ty, hahaha". Może, co za kretynka. A nawet ją lubiłam. oj oj a taka niewinna sie wydawala :P

Gość yyiyt
A co tamten temat ma do tego? Jakoś nie bardzo widzę związku.

Gość i co _w
a to ma ze tam rzniesz grzeczną dziewczynke co to cie nie rusza temat sexu a tu cycki chcesz ogladac popatrz se w lustro i dosc poki niedorosniesz :P

Gość yyiyt
Nie wiem co ma biust do seksu i tracenia dziewictwa w wieku smarkatym :) Dla mnie ludzkie ciało jest piękne i nie wstydzę się tego powiedzieć.