Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość C O....Z R O B I Ć

MOŻE KTOŚ WIE CO TRZEBA Z TYM ZROBIĆ ?

Polecane posty

Gość C O....Z R O B I Ć

temat może troszkę glupi ,ale słuchajcie mam taki problem. Kupilam buty na allegro,kozaki.Podany był rozmair ,ile cm w łydce itd... wszystko pasowało... Buty mi dziś przyszły ,a tu się okazuje że w kostce nie mogę ich dopiąść ,brakuje mi jakiś 1 cm :-/ i nie wiem co zrobić ,nie da się tego jakoś rozciągnąć ? Kurde nie wiem czy noga mi może przytyła albo spuchła ? :D macie jakiś pomysł ?

Gość kasia2020
No fakt głupio... Dlatego na allegro w moim przypadku buty bardzo rzadko. Nie wiem, no może... Ubierz grubą- ale naprawdę grubą skarpetę i chodź tak po domu, siedź w tych butach. Jak są skórzane to może mokra skarpeta - wilgotna... Choć czy ja wiemm... Spróbuj :)

Gość C O....Z R O B I Ć
no ale ja w koste dopiąść nawet nie mogę :(

Gość Rita36
Hej :) Nie martw się. Moja Mama miała taki sam problem. Spodobały jej się za małe buty. Kupiła je (a jakże ;P) i poprosiła szewca, żeby wszył taki trójkącik z gumy w kolorze butów. Nie wyglądało to wcale najgorzej, a Mama mogła dopiąć się w łydce. Pozdrawiam :)

takie rozciagacze sa podobno nieskuteczne. Jesli kupilas te buty przez \'kup teraz\' to mozesz je bez problemu wymienic na wiekszy rozmiar. Tylko bedziesz musiala poniesc koszt przesylki drugi raz. Ale mysle ze to lepsze niz kombinowanie z rociaganiem czy przerabieniem butow

Gość C O....Z R O B I Ć
te buty niestety były ostatnie ,i nie ma większego rozmiaru więc nie mam możliwości ich wymienić :-/ one są ze sztucznej skóry ,więc nie wiem czy można użyć tego rozciągacza w spreyu ?

Gość C O....Z R O B I Ć
ma ktoś jeszcze jakiś pomysł ?

Gość C O....Z R O B I Ć
up up up ;>

Gość odkroj sobie kostke