Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfggdg

Muszę się wygadać

Polecane posty

Gość gfggdg

Jestem z facetem od niedawna, bo dopiero 6 miesięcy. Wczoraj przyjechalam do niego (miasto daleko od mojego), żeby spędzić z nim moje jutrzejsze urodziny. Dziś wyszedł o 7 rano i dzwonil przed chwilą że w pracy zostanie jeszcze parę godzin. Siedzę zamknięta w mieszkaniu jak jakiś piesek. Nie ma nawet nic do jedzenia, a wyjść do sklepu nie mogę bo nie mam klucza. On dopiero zrobi zakupy wracając z pracy. Do tego rano znalazłam coś na jego komputerze (ale nic aż tak bardzo strasznego, tylko się zdenerwowałam), dzwonilam żeby go o to zapytać ale powiedział że jest zajęty i pogadamy jak wróci. Więc siedzę zamknięta, głodna, zdenerwowana, nie mam do kogo się odezwać, wiem że jutrzejszy dzień będzie wyglądał identycznie, bo on ma ciągi w pracy i skoro dziś zostaje długo to jutro będzie tak samo. Spędze swoje urodziny samotnie, w obcym miescie, zamknięta w obcym mieszkaniu. Załuję że przyjechałam, mogłam zostać w domu. Nie wiem po co mnie zapraszał. Tak tylko chcialam się wygadać bo nie mam komu.

Gość wśród ludzi ja-mały człowiek
moze robi ci jakas niespodzianke :D

Gość kaszowa wstreciuszka
wyjdz oknem :)

Gość kaszowa wstreciuszka
ta niespodzianke :P chce ja niespodziewanie zamorzyc glodem :P

hehe no nie wiem ale zdaj pozniej relacje :D

Gość gfggdg
Nie robi żadnej niespodzianki. On czasami siedzi w pracy nawet do 20.

no i dzis pewnie akurat musi siedziec wiec nie przezywaj na zapas :)

Gość asikkkkkkkkkkk
Wspolczuje :O

wracaj do domu:) do koleżanek... po co masz siedzieć w swoje urodziny sama? Jeśli coś zaplanował to Cię zatrzyma.

zgadzam się. ja bym w takiej sytuacji wróciła do domu. gdyby jeszcze facet uprzedził, że wróci późno, zostawiłby klucze, to by to jakoś uszło. Ale jeżeli on ci nie szykuje żadnej niespodzianki. Zostawił głodną na cały dzień a do tego nie ma nawet 5 minut żeby porozmawiać (choćby w kibelku hehe :P:P:P) to dla mnie (nie wypowiadam się za innych :P) byłby skreślony. No co to za amant, który nie dba o swojego gościa :o A jakby jutrzejszy dzień miałby tak samo wyglądać, to na twoim miejscu rano kiedy on idzie do pracy opuściłabym jego mieszkanie i pojechałabym do domku ..

Gość ozeszty
zamow sobie pizze chyba wiesz pod jakim adresem teraz przebywasz ??