Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna88

Czy to znaczy że jest ktoś inny?

Polecane posty

Gość samotna88

Mój chłopak juz dawno spał, przyszłam do łozka, polożylam sie obok, a on zaczał czule wypowiadać przez sen imie innej kobiety, spytałam sie co? On powtarzał to imie.. Wkurzyłam sie i chcialam wyjsc, a on sie obudził, rzucił na mnie, złapał mocno moje włosy, jakby chciał je wyrwać, i krzyczał że nie wie kto to, że jej nie zna itd. A co chwili zaczał mnie przytulać, głaskać i nie chciał puścić. Nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Ostatnio często zdarza się że wybucha, i o wszystko sie mnie czepia, wykorzystuje moje uczucia, i bolesne sytuacje żeby mi dokuczyć. Czy to znaczy że jest ktoś inny?

Gość asikkkkkkkkkkk
MOj kolega kiedys mial sen i tez wolal imie dziewczyny przez sen. Ktora w ogole nie istniala sam nie wiedzial o co chodzilo.

Gość ffffffffffff
to jakiś psychol... ja jak się budzę nie wyrywam swojemu facetowi włosów z głowy.Na twoje pytanie odpowiem tak, lepiej żeby była inna.

Gość jak wszystkie...
nmoze jeszcze ex mu z mysli i serca nie wyszla. On jest po jakims rozstaniu niedawno? Jak tak to mozesz byc tylko plasterkiem albo klinem na jego niespelniona milosc. ciekawe jakie to imie wypowiadal ? ;)