Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

To ze mną jest coś nie tak czy z facetami??

Polecane posty

Zawsze gdy poznam jakiegos faceta, wydaję się on mną zainteresowany, chce się spotykac itp. Jednak po jakimś czsie nawet niedługim miesiąc lub dwa przestaje mu nagle zależec pomimo tego ze ja też się staram i okazuję mu zainteresowanie. Juz sama nie wiem co ze mną jest nie tak bo za kazdym razem tak mam ze gdy juz zaczyna mi zalezec to to wszystko się chrzani:(

Gość za szybko
dajesz dupy i na pewno obciagasz z polykiem .to jestes taka do zabawy tylko

Gość no to znowu
proste rozwiazanie ..nie dajesz dupy i ucieklaja nikt nie lubi czekac nawetr na dziwice:O

Gość ja was
wszystkie w dupe ruchac chce uwielbiam w dupe wkaladac laskom

Mam 21 lat. Ostatniemu facetowi nawet nie mówiłam ze jestem dziewicą, bo jeszcze nie wchodzilismy na takie tematy, ale juz zauwazam ze przestaje mu zalezec:(

Gość yooo
ja pierdole,tez tak mam. fuck :\

ja też się staram i okazuję mu zainteresowanie Może za bardzo słodzisz. Chłopaki często tracą zainteresowanie dziewczyną która za bardzo okazuje, że jej zależy. Tak to jest, że niemal w każdym tkwi instynkt łowcy.

zmartwie cie... twoj charakter i to moze byc tak ze zostaniesz sama ja tak mam,wlasnie olal mnie nastepny kolejny z 30... i tez sie szanuje

NAPEWNO ZNACIE Z AUTOPSJI,żE TE KTóRE żYCIA UżYWAJą I MAKSYMę WYZNAJA ,żE CI..KA NIE MYDłO I SIę NIE WYMYDLI TO POżąDNYCH FACETóW NA KONIEC MAJą.TE CO SIę SZANUJą CZęSTO NA DRANI TRAFIAJą

Gość niezapominajka25
Rudzielec niestety ma rację :-/

ODBIEGAJąC NA MOMENT OD TAMATU : CO JAKIś CZAS UKAZUJE SIE INFO,żE MA JAKOąś WIADOMOść JAK OTWIERAM TO NIC NIE MA .O CO BIEGA ???

Gość po 40
Wszystko jasne. Związek to tez sex. Co to za związek bez sexu?

Odpowiedz jest prosta. Twoje znajomości chrzanią się ponieważ kolesie myśleli że szybko cię zaliczą a tu nici. Więc rozgladają się za łatwiejszą zdobycza. Ty wolisz czekać aż będziesz gotowa do seksu i lepiej poznasz partnera. Moja rada olej ich nie są ciebie warci. Nikt nie ma prawa stwarzać na tobie presji. Decyzja o rozpoczęciu współżycia należy tylko do ciebie.Poczekaj na odpowiedniego faceta któremu będzie zależeć na tobie a nie na seksie z tobą (to duża różnica). W czasach w których panny wskakują chłopakom do łóżka na pierwszej randce, jesteś unikatem, normalną dziewczyną która chce poczekać.Nie daj sobie wmówić że jesteś dziwadłem. Pozdrawiam i życzę szczęścia, na pewno spotkasz na swojej drodze kogoś wartościowego kto doceni twoją postawę.

Kadzidełko masz dopiero 21 lat, dużo życia przed tobą. Nic na siłę. Samotność to nic fajnego znam to z autopsji, ale można być też samotnym w związku. Dowodem tego liczne wątki założone na tym forum. Kobiety żalące się na swoich partnerów że ci ich nie doceniają, nie zauważają, zdradzają itp. Naprawdę chcesz ładować się w coś takiego, niż być z kimś kto doceni każdą chwilę spędzoną z tobą i nie będzie cię ranić. Twoje słowa świadczą że jesteś mądrą osobą, zasługujesz na prawdziwe uczucie. Tymczasem nie zadręczaj się, znajdz sobie jakieś zajęcie, spędzaj czas ze znajomymi, skup się na studiach jeśli na nich jesteś. Nie zadręczaj się z powodu kilku glupków spotkanych na swojej drodze, nie warto! Głowa do góry. P.S. smokopies zawsze ma rację, wszyscy to wiedzą.