Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irika

Jakie gry, programy komputerowe dla 5ciolatki?

Polecane posty

Gość irika

Otóż sprawa, wygląda tak, zostałam poproszona o złożenie kompa (upatrzyłam już odpowiedni), mającego na celu zaznajomienie córeczki moich znajomych z podstawami komputera. Ci ludzie nigdy nie mieli do czynienia z komputerem nie mają pojęcia o obsłudze itp ja muszę im wszystko wgrać, z czym nie ma problemu. Ale chciałabym też małej wgrać już jakieś gry, programy edukacyjne, bo wiem, ze rodzice moga mieć z tym problemy. Nie wiem kompletnie czego szukać i gdzie? Polećcie coś fajnego, za czym szaleją wasze dzieci?

Gość 5-latka do komputera
szok? Kartka i kredki, wycinanki, gry planszowe i puzzle, ale komputer???!!! Po co?

Gość mkn
polecam takie cuda jak bioshock , dead space, fallout 3 albo troche poczekac az wyjdzie i kupic starcraft 2 lub disciples 3 :D idelane dla malej dziewczynki :)

Gość company of heroes
też jest niezła, poradzi sobie, i może lineage też.

Gość irika
bez przesady, mój syn od 3 roku korzystała z kompa i nic mu nie jest, zresztą wększość jabo kolegów też... tyle, że to już było parę lat temu, jak miłą 5 lat... pamiętam taki program do nauki kolorów kształtów, pierwszą encyklopedię- O TAKICH RZECZACH MYŚLAŁAM A NIE O CS'SIE czy Quaku! ...ale tytuły tych wydawnictw dawno mi umknęły, a płyty nadgryzł "ząb czasu"...więc proszę o przypomnienie, polecenie tego co teraz wyszło!

Gość irika
*trzeciego roku żcycia