Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalonaa_19xxx

Własnie straciłam nadzieje! przez glupote

Polecane posty

Gość Szalonaa_19xxx

Wiec tak. Czlowiek ktorego kocham ma dostac wper*** za nic od mojego kolegi. Zeby btlo tego malo to on mam nr jak ja. Tylko rozni sie ost cyfra. Kupil go dla mnie i dla siebie. A on ten chlopak mysli ze jego nr to ja. I prowokuje sytuacje. Powiedzialam ze nie moge mu pomoc a moge.Dlaczego? Bo go kocham. Gdyby mu pomogla dowiedzial sie o tym no bo kiedys tak mialam identyczna sytuacje z nim i wyszlo z tego klotna nienawisc ktora trwala rok! dobrze zrobilam?

Gość Szalonaa_19xxx
Stracilam go na wlasne zyczenie a moze to lepiej?

Gość Gabkkkkkoooooooo
Przyjdz z matka dziecko, to moze zrozumiemy co tutaj nabarzgrolilas....

Gość nie czaje o co chodzi
Wiec tak. Czlowiek ktorego kocham ma dostac wper*** za nic od mojego kolegi. Zeby btlo tego malo to on mam nr jak ja. Tylko rozni sie ost cyfra. Kupil go dla mnie i dla siebie. A on ten chlopak mysli ze jego nr to ja. I prowokuje sytuacje. Powiedzialam ze nie moge mu pomoc a moge.Dlaczego? Bo go kocham. Gdyby mu pomogla dowiedzial sie o tym no bo kiedys tak mialam identyczna sytuacje z nim i wyszlo z tego klotna nienawisc ktora trwala rok! dobrze zrobilam?

Gość jasniej
bo nic nie rozumiemy

Gość Szalonaa_19xxx
Prosciej chodzi o to ze moi koledzy chca mu wklepac ja moglam mu pomoc ale tego nie zrobilam na wzglad tego co bylo rrok temu ta sama sytuaca z ta sama osoba zakonczylo sie fatalnie dlatego mu odmowilak i sie nie odzywa. W dodatku z tym kolega mamy podobne nr rozni sie jedna cyfra ost i mysli ze to ja pisze! Dlatego go tez olalam.

wywolasz demona zaraz... denerwuje mnie samo czytanie tych glupot

Gość rhtsfgsgsdgadgagg
:) wszedlem na to przypadkowo ja nie rozumiem o co chodzi!!!

Gość wnoszę żeeee
jesteś głupsza niż kwit na węgiel :classic_cool:

Gość Szalonaa_19xxx
Przeczytaj dokladnie powoli

Gość Szalonaa_19xxx
Wiem ze mam glupich kolegow! Tez mnie to wkurza ale jak teraz z nim skoncze to niczego nie zmieni

Gość o mammmmo
Jakie głupoty! w jakim to języku? i ile masz lat dziecko? a za co kolesie mają mu wpie...? dla zasady?

Gość Szalonaa_19xxx
Mieli kiedys jakies problemy ze soba nie wiem dokladnie o co tam chodzi

Gość o mammmmo
a tak w ogóle, to na co straciłaś nadzieję:)hehe, jejku takiego bełkotu dawno nie czytałam

Gość a jjaaaa
buahahahahahahahahaha matko co za problemy ...

Gość tłumaczka_1
Ja to zrozumiałam tak: Laska kręci od dłuższego czasu z kolesiem, nawet kupili sobie startery w tej samej sieci (żeby było taniej). Ona w nim zakochana od wielu lat, lecz bez wzajemości dlatego też kryje się z tym uczuciem. Koleś ma od dostać od jej kumpla. Ona może temu zapobiec, ale nie zrobi tego, bo boi się, że tamten domyśli się, że jej dalej uczucie nie minęło, i znów zacznie byc dla niej niemiły (żeby się od niego odczepiła i nie robiła sobie nadziei). A teraz pyta się, czy dobrze zrobiła nie robiąc nic w tej sprawie. Moja odp.: dziewczyno nie wtrącaj się w męskie sprawy, jak ma dostać - niech dostanie, widocznie należy mu się. I nie mieszaj się tam bo jak facet odkryje to że baba chce o niego walczyć to poczuje się wykastrowany. A tak w ogóle to poszukaj sobie nowy obiekt westchnień. :P