Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlentyseven

jesli masz ok 27 lat to prosze odpowiedz

Polecane posty

Gość tlentyseven

mam tyle lat i staram sie o dziecko czy jest ktos w podobnej sytuacji? napiszcie jak wam idzie? plis Bo ja juz 3 miesiace sie staram i jeszcze nic:) a Ty?

Gość szyszunia1986
a ja mam 25 lat, tez mialam ten problem.staralismy sie od marca...w lipcu uwierzylam ze jestem nieplodna, ryczalam, ale postanowilismy zawiescic na jakis czas proby poczecia.i co sie okazalo?pod koniec lipca zafasolkowalam.obecnie jestem w 15 tyg. Moze to smieszne, ale zrobilam swiece po stosunku, tak dla zartu, bo nie wierzylam ze dziala.i od tamtej swiecy sie zaczelo. zycze powodzenia:)

Gość tlentyseven
przyznam sie ze tez o tym myslalam ale jakos wydawalo mi sie ze to zbytnie schizowanie

Gość prawie 27 latka
Mam 26,5 roku. :D :D 3 letniego synka. I córcię w drodze (20 tc)

Gość mycha8811
Mam 25,5. Staramy się od roku w lipcu miałam samoistne poronienie w 4 tc od tego momentu mam cykle bezowulacyjne. Od przyszłego cyklu zaczynam leczenie

Gość lakskdd
ja mam 27 i jestem w 8 miesiącu- udalo się za 1 razem ale wiedziałam kiedy mniej więcej mam owulację

Gość ucerjdfjkafhj
ja mam 28, staramy sie od ok 10 miesiecy i nic:)

Gość ucerjdfjkafhj
ale na razie odpuscilam sobie, tzn, nie mysle o tym tak intensywnie i nie nastawiam sie , ze "teraz musi sie udac". jeszcze troche sie postaramy a jak nic z tego nie wyjdzie, to zaczniemy robic badania. aaaaa, nie stosuje zadnych kalenarzykow, nie mierze temp. i td. Kochamy sie co drugi dzien

Mając 28 lat starałam się o drugie dziecko...udało się za trzecim razem.Głowa do góry dziewczyny...:)

Gość ucerjdfjkafhj
jackpot79 -- widzisz, Ty juz o drugie sie staralas w moim wieku i za 3 razem ci wyszlo a ja powoli myslec zaczynam, ze za stara jestem na 1 dziecko :(

Co ty opowiadasz,za stara??? Jeżeli masz regularny cykl(chociaż ja nie miałam) i obliczasz sobie dni płodne......i nadal nie wychodzi to czas chyba na badania.Problemem może byc naprawdę jakaś pierdoła.

ja urodziłam w wieku 27 lat pierwsze dzidzi, i to jeszcze zaskoczyło gdy tez juz sobie dałam spokój, dwa miesiace po wyłyżeczkowaniu marwtej ciaży, pierwszy klaps i prosze tez wydaje mi sie że juz stara dupa jestem a kiedy drugie ??? ja sie zastanawiam :):):):) byleby nie przed sama 40_cha, czy juz wogole jak babcia:D:D:D:D

Gość spokojnie ja mam 32 lata
i udało się w 2 cyklu. To świetny wiek, tylko może tak bardzo się nie staraj, a kochaj, kochaj kochaj, bo tylko seks pomoże, wcale nie trzeba żadnej świecy robi, odrobinę spontaniczności i już.

Gość yogurt yagodowy
ja mam 27 :) udało się zajść w ciąże w jeden wieczór starań, niestety poroniłam w 6tc. Za 2 m-ce znowu zaczynamy działać, mam nadzieje ze pojdzie rownie szybko. Wczesniej mialam bardzo reguralne cykle, wrecz co do godziny, wiec umialam dokladnie okreslic moment dni płodnych. Ciekawe jak bedzie tym razem

Gość twenty seven
to podbudowalyscie mnie. Bo juz sie troche zastanawiam. ale trzeba sie zabrac do roboty.:)

Gość też 27 lat
my staraliśmy się pół roku. Udało się. Jestem w 10 tyg.