Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezdecydowanaaaaa_25

Straszny dylematttt-proszę o szczere zdanie

Polecane posty

Gość mania opania
Niezdecydowanaaaaa_25 Ile czasu minelo od rozstania?I jak to sie stalo ze sie rozstaliscie?

Gość wanilliowa444
Miałam podobną sytuację, zeszłam się z bardzo dobrym, czułym facetem ale chemii mmiedzy nami nie było. On był zawsze bardziej zaangazowany a ja nigdy go nie kochałam, było mi z nim tylko bezpiecznie i wygodnie. Było to ponowne zejście sie z rozsądku, przyjaźni - skończyło sie po roku (bez wspólnego mieszkania). Miałam od tego czasu kilka nieudanych romansów i juz zaczęłam żałować że jednak z nim nie zostałam ale ostatnio poznałam fajnego faceta i zanosi się na stałe i jestem o wiele szczęśliwsza niz z tamtym. Z tamtym nigdy bym nie była szczęśliwa. Na pewno nie wychodź za niego od razu za mąż. Ja bym sie z nim zeszła tak na próbę, bez mieszkania razem i zobaczysz co do niego czujesz.

No ale on chce zamieszkać ze mną zaręczyć się. I od razu kredyt na mieszkanie "żeby było nasze" a nie płacić za wynajme. To bardzo zobowiązujące. Wiem że on chce dobrze, ale to mnie delikatnie mówiąc przytłacza:( taka decyzja

Powoli zaczyna do mnie docierać że go nie chce:( Nawet gdyby wrócił to nie wiem czy bym mogła i chciała z nim być, zamieszkac kochać ...... Ale to jest takie dziwne jak pająk ktory zarzuca sieć i wciąga mniew tą pajęczyne: on pisze że tękni pisze miłe rzeczy to ja mu tym samym czułym, że tęsknie itd. to chyba nienormalneeee Czemu miłośc i związki nie moga być prostsze?

Gość bbonifacy
Kużwa ! Byliście ze sobą prawie 4 lata i chcesz jeszcze jakiś okres próbny ?!