Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarinaaaa

To ma sens??

Polecane posty

Gość Katarinaaaa

Czy jeżeli ciągle walczę o to by nasz zwiazek trwał, są chwile, kiedy on mówi, ze to juz kniec, ale jakos sie godzimy i i tak jest conajmniej 2 razy na ppół roku ( a jestesmy razem juz 5 lat )- to czy takie małżeństwo ma sens - bo je planujemy.

Kryzys was dopadł:) Jak sobie poradzicie ze sposobem rozwiązywania konfliktów PRZED ślubem, to ma sens. Jesli ślub ma być lekarstwem na różnice zdań - to nie ma sensu w to wierzyć, ze tak się "samo' stanie. Same kłótnie czy nieporozumienia paradoksalnie mogą wzmocnić związek - pod warunkiem, że wyciąga się z kolejnych sprzeczek jakieś wnioski i próbuje coś zmienić. Bo jeśli nie - to taka zabawa od kłótni do kłótni nagromadza tylko niechęć, która w końcu może doprowadzić do rozwalenia związku.

Gość Katarinaaaa
Chciałam tego slubu, ale teraz mam wątpliwości.

To całkiem naturalne. Słynne wątpliwości przedmałzeńskie?:) Niestety..nikt Cię w ich rozwianiu albo potwierdzeniu nie wyręczy. Im więcej głosów z zewnątrz - tym więcej zamieszania. Bo nikt z Twoim przyszłym mężem nie będzie żył, tylko Ty.

Gość Katarinaaaa
Chciałam bardziej od niego, a teraz sama mam wątpliwości. Wiem, ze nikt mi ie pomoze:( Nie sądziałam, ze to bedzie takie trudne.