Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia79

sex we troje....

Polecane posty

Gość klaudia79

Bliska koleżanka zaproponowała mi sex we troje... nie wiem czy mam odwagę, ale bardzo mnie to pociąga, czy ktoś moze się podzielić doswiadczeniami??

Gość suuuuuuuuuuuuuuper

Gość ahhhhhhhhhh
ty, ta kolezanka i kto? jak jeszcze jedna kolezanka to nie zadawaj glupich pytan :P

Gość klaudia79
nie, kolega...ale nie jest to ani mój ani jej partner ;)

Gość koko65
uwazaj zebys nie zalowala......bynajmniej nie rob tego ze swoim chlopakiem albo co gorsza mezem.....

Gość trójkąty sa extra
nie słuchaj pasztetów które nie wiedzą co w życiu dobre

Gość wysmiewczyni
sluchaj pasztetow co sie puszczaja na lewo i prawo, lubia tez czasem robic niespodzianki:P

Odradzam uprawianie seksu grupowego. Seks grupowy to z epidemiologicznego punktu widzenia bomba z opóźnionym zapłonem.

Gość Trójkat
Ja z żoną i inną kobietom się kochaliśmy, i uwierzcie super sprawa nie tylko dla mnie. Sex taki daje wielle przyjemności wszystkim.

Gość ich dwoje
a my bezskutecznie szukamy pani do zabawy we trojke

Gość FRANEK075
a ja facet z poznania szukam pary na trójkąt takiej co wie na co się decyduje i czego oczekuje i nic?

Gość gość
Polecam się też ! 181 cm i 21/15,5 :)

Gość gość
to zalatuje lesbijstwem - weź bo zwymiotuję. Jak już chcesz grupowo to poszukaj lepiej 2 mężczyzn żeby to był prawdziwy trójkącik.

Gość gość
Hej witam wszystkich sex we troje to rewelacja na poczatku myslalam ze nie dam rady patrzec jak moj facet posuwa imna ale bylo bardzo milo polecam sprobowac :-)

Gość gość
zdecydowanie wolalabym dwoch facetow i ja.

Gość gość
Wieksza przyjemnosc.

Gość gość
Ale oczywiscie zalezy kto co lubi

Gość sabaryta
Spróbuj to się przekonasz ,że to jest najlepsza strona seksu

Gość gość
Ale co jest najlepsza strona

Gość gość
ja dwa razy miala trójkąt z moim facetem i innym.... bylo bosko :) to fakt. za tzrecim razem chlopak z ktorym mielismy sie spotkac mega mi sie spodobał zanim do spotkania doszlo.... on od poczatku nie chcial trojkąta, ściemnial to , bo wiedział, ze my chcemy....zeby mnie poznac.... dużo pisalismy, rozmawialismy zanim doszlo do spotkania....potem poprosil mojego faceta o to, czy moge sama sie z nim pokochac, stwierdzilismy, ze nie ma problemu... mój facet mial patrzec ale zadzwonil klient...wyszedl... kochalam sie z tym nowym do nieprzytomności... nigdy nie miałam takiego sexu... z takim uczuciem, namietnością......zakochałam się.... tak jak i on.... nastepnego dnia zostawilam swojego faceta i teraz jestem w bardzo szcześliwym związku małżeńskim z tym facetem. Jest niesamowity dla mnie. To ta prawdziwa miłość. teraz to wiem. Uratował mnie pzred planowanym ślubem z poprzednim....Polecam trójkąty!!! można zmienic tym swoje zycie ;))

Gość rebiger
A teraz tez robicie trójkąty czy boisz sie ze bedzie rozwód?

Gość gość
nie robimy, on się nie zgadza.

Gość gość
Jest to podniecająca wspaniała emocja dla faceta,który widzi jak jego ukochaną dyma obcy facet.Mój mąż opowiadał,że najbardziej go jaro gdy patrzył na k****a wchodzącego przez kochanka i widział jego wzrok,który na niego też patrzył.

Gość gość
myślę, ze trójkaty są slabe w zwyklych, krotkich zwiazkach ale w malzenstwie? czemu nie. lepsze to niz zdrady

Gość gość
Ktora seksowna kobieta powie mi czemu na widok stringow stoji

Gość Lana Laro
cyt..(Mój mąż opowiadał,że najbardziej go jaro gdy patrzył na k****a wchodzącego przez kochanka i widział jego wzrok,który na niego też patrzył.) Co miał jego wzrok znaczyć? 1. No przestań sie tak gapić i pomórz mi. 2. Ty będziesz następny? Mam założony podobny temat w którym w wyniku gorących doznań i emocji trójkąt ewoluuje. Zapraszam

Gość gość
Normalna rzecz ,że jara faceta wdzierającego się obcego k****a do cipki ukochanej.Ale my wolimy z mężem wymiane partnerów i w tym się spełniamy.Dlatego nie czuje się mąż izolowany w takim seksie.Mnie kocha kochanek a mąż z kochanką się pieszcząc na oglądają.Gdy my skończymy to oglądamy ich seks pieszcząc sie z kochankiem.Dłuższy czas mamy ten seks z raz,dwa w miesiącu.Są czasami odczucia,że nie mam różnicy czy kocha mnie kochnek czy mąż.To samo mówi kochanka męża.Ważne jest tylko jedno by po Takim seksie nikt nie był pokrzywdzony

Gość gość
witam... Razem z żoną szukamy jakiegoś Pana lub pary do trójkąta... mojej żonie marzy sie 2 panów na raz, a z parami to na wymianę w układzie 2M-1K tylko poważne oferty! Jesteśmy zadbani młodzi i szukamy nowych doznań... szukamy kogoś w wieku 20-35 lat. propozycje na ona-on37@o2.pl jesteśmy z podkarpacia