Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetfacetfacet

50

Polecane posty

Gość facetfacetfacet

w czym jak i dla kogo oraz w jaki sposób także kiedy jest atrakcyjny

Gość zdecydowanie nie dla mnie

Gość misia430
dla mnie facet jesli ma to cos to jest atrakcyjny nawet majac 50 ja mam 25 i zawsze lubilam mezczyzn starszyn musi miec to cos co przyciagnie

nigdy nie rzozumiem mlodych kabiet tkroe uganiaja sie za ludzmi starszymi :o nawet 30parolatka bym nie chciala

Gość długo myślałeś nad ułożeniem
tego pytania bez znaku zapytania? odp. taki typ jak ty w niczym, w żaden sposób, dla bab po 60, w sposób rozpaczliwy wtedy gdy za to płaci :D :P

Gość a ja chyba sie zgodze
wiekszosc z nas dozyje 50 lat i co wtedy siebie tez bedziecie uwazac za nieatrakcyjnych itd.

Gość bardzo dziwne
Masz 50 lat i nawet nie umiesz poprawnie zadać pytania ? W takim razie niczym mi nie zaimponujesz.

Gość Czy jesteś jeszcze
autorze, założyłeś ten temat wczoraj, gdy ja akurat kończyłam przefantastyczny seks z moim ukochanym - to był fenomenalny odlot i coś czego nie umiem opisać słowami Kochamy się bardzo i w przyszłym roku bierzemy ślub. On ma 52 lata, ja 41. W czym on jest dla mnie atrakcyjny? WE WSZYSTKIM. Ma niesamowitą wiedzę, możemy rozmawiać ze sobą godzinami, potrafi mnie wysłuchać, ale też sam daje się wysłuchać. Potrafi wszystko naprawić - jestem z niego dumna. A jak kocha to tak, że ... :-) Mogłabym długo pisać o nim - jest cudowny :-)