Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slodkiBozeNiePomoze

wkurzaja mnie sprzedawcy na allegro

Polecane posty

Gość slodkiBozeNiePomoze

Denerwuje mnie to,ze niektorzy sprzedawcy nie rewanzuja sie pozytywnymi komentarzami,albo zapominaja,albo maja duzo klientow i im sie nie chce.Jestem poczatkujacym allegrowiczem i chce uzbierac gwiazdek,aby byc bardzoej wiarygodnym.Zawsze wplacam pieniazki zaraz po zakupie i wiekszosc pisze i pozytywny komentarz,ale inni tego nie robia.Ja im wystawiam pozytywny komentarz i powinni zrewanzowac sie tym samym.Narazie zakupilam 14 przedmiotow,a mam tylko 9 pozytywnych,reszcie sie nie chce,napisalam do jednej babki,a ona"ze nie ma czasu" a ja mowie"ale to chyba dziala w dwie strony,prawda"? esh...

Gość slodkiBozeNiePomoze
dlaczego mnie wyzywasz? :o glupia idiotka to moze jest Twoja matka,prostaku niewychowany. Taaa,tysiace przedmiotow,przesadzasz. Panuj nad nerwami,zjebie :o

Gość slodkiBozeNiePomoze
tak,nad Twoja glupota:) pewnie Ty jednym z tych allegrowiczow,ktorzy "chapia" pozytywne komentarze,a sami sie takowym nie rewanzuja.Morde stul zjebie:) dobranoc

Gość slodkiBozeNiePomoze
dodam, że allegro kupuję sztuczne penisy dla koleżanki:) pa zjebie

Gość slodkiBozeNiePomoze
no i po chuj sie podszywasz,Ty niewyksztalcona kupo scierwa :o

"aaa,tysiace przedmiotow" przecież na allegro sprzedaje pełno sklepów... a sklepy wystawiają setki produktów i mają pewnie pełno klientów. przyjrzyj się co innego wystawiają jeszcze ci którzy nie dali ci komentarza :D pewnie będą to właśnie sklepy z tysiącami transakcji :classic_cool: