Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efewfefewf

pomysł na prezent dla męza na 33 urodziny?

Polecane posty

Gość efewfefewf

cos oryginalnego!!

Gość efewfefewf
heheh nie wiem:)doradzcie cos:)

Gość ale to juz było.033
hmm wybierzcie sie gdzies na kolacje albo przebierz sie dla niego w jakies skape ciuszki:D

Gość gość
kątownica,lutownica

Zawsze fajnym i ciekawym prezentem jest zegarek. Jeżeli szukasz czegoś w okazyjnej cenie a zarazem dobrej firmy proponuję odwiedzić stronę www.cozacena.pl . Jestem pewna, że znajdziecie coś, co Wam się spodoba.

Gość Marzena8
Moj facet na 30 urodziny dostal ode mnie tablet z goclever. Wieczne delegacje i godziny w pociagu, ciezka torba pelna ksiazek to mu tablet kupilam zeby mogl ebooki czytac :D

A zastanawiałaś się nad czymś do ubrania? :) Z doświadczenia wiemy, że najlepsze są praktyczne prezenty. Co powiesz na klasyczny, uniwersalny zestaw: koszula+marynarka? Na taki prezent zasługuje każdy facet! Fajna koszula, a do tego pasująca marynarka to obowiązkowy zestaw w szafie każdego mężczyzny. Jeżeli jesteś na tak, to my jako znawcy męskich ubrań musimy się nieskromnie polecić. Jesteśmy internetowym sklepem Ombre.pl i specjalizujemy się w modzie męskiej. Oferowane przez nas produkty mają super jakość i są w naprawdę niskich cenach! Wpadnij do nas chociażby na rozeznanie → www.Ombre.pl W razie jakichkolwiek pytań służymy pomocą :)

Gość gość
Koniecznie coś oryginalnego! W związku nie może wiać nudą ;) Ja mojemu męzowi kupiłam ostatnio gwiazdkę z nieba :D Można ją kupić na stronie www.kingdomofuniverse.com Nazwałam ją też jego imieniem, co by było romantyczniej ;)

Gość gość
książka , radio do auta , zapach -czyli jakieś perfumy i tyle :)

Gość AliFeliMeli
Kup mu jakis przejazd sportowym autem albo coś i do tego najpierw daj mu wycieraczkę z napisaem jakimś albo śmiesznym napisem z wycieraczkowo.com:D ja tak zrobiłam i mąż miał mega zdziwioną minę, a później dostał voucher i powiem ze to było mega zabawne:)

Gość olupilus
A co polecicie sklep z prezentami personalizowanymi?

Gość anna8424
Ja swojemu jakiś czas temu wykupilam masaz w samui spa w konstancinie - byl zachwycony :) Bez watpienia bedzie to cos oryginalnego, a jesli bedziesz miala ochote - mozecie wybrac sie na masaz dla dwojga. Masaże wykonuja balijki, w spa czuć klimat orientu :) Zajrzyj na ich strone, maja ciekawa oferte i czesto pojawiaja sie oferty promocyjne http://www.samui-spa.pl/

Gość gość
Ja teraz dla męża kupowałam taką , znajomy mi doradzał co się na tym zna - http://www.royall.pl/ Z tego co mówił to ma na prawdę dobre parametry , matryca Sony i jakośc obrazu Full HD więc dobrze nagrywa w każdych warunkach:)