Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mnie cos trafi

piekna zgrabna i powabna to dlaczego trafiaja mi sie sami debile?

Polecane posty

Gość temat prowokacja
no i git majonez :classic_cool:

Gość bo mnie cos trafi
no i wypad stad

Gość temat prowokacja
pfff....bujaj sie pseudo-piekna, koślawa i niby powabna....no i pusta.....ba

Gość temat prowokacja
niunia no pyta sie sierota dlaczego trafiaja sie jej sami debile - a nie popatrzy na siebie krytycznym okiem. zawsze trafi swój na swego, probuje jej to uzmyslowic ;)

Gość bo mnie cos trafi
kotku daleko ci do trafnych sugestii:O przykry jestes to trzeba ci przyznac,a co bujawki...nie mam na to ochoty poki co :P

Gość bo mnie cos trafi
a ty niunia splywaj dziewczynko na topik o prawiczkach i spelnij swoja żądze nadroższa:)

Gość bo mnie cos trafi
dla kogo mila dla tego mila :classic_cool:

Gość temat prowokacja
samoocena jest zawsze błędna :classic_cool:

Gość bo mnie cos trafi
nie uogolniajmy zbytnio:O mozna byc wobec siebie krytycznym a i tak wyciagac pozytywne wnioski [ cool]

Gość ja mam jeszcze gorzej
każdy facet ze mną rywalizuje, prowadzi jakieś chore wyścigi, a potem odchodzi do takiej, z którą wygrywa z palcem w nosie. czy to moja wina, że mam nietypowe zainteresowania, nie gniję przed tv, nadal lubię się uczyc, itp.???? kurwa, po prostu jestem inna i dlatego sama :(

bomnie coś trafi - wyrzuć mnie :P \"a ty niunia splywaj dziewczynko na topik o prawiczkach i spelnij swoja żądze nadroższa\" - jaką żądzę masz na myśli?? A zresztą - na jakiej \"myśli\" ?? O myślenie raczej ciebie nie posądzam... :) - ciao piękna

sami - co cię tak dołuje ?? Nie ma tak źle żeby gorzej być nie mogło - poczytaj "bo mnie cos trafi" i pomyśl , że to mogłaś być ty .... humor zaraz lepszy :P

Gość bo mnie cos trafi
o ludzie :O niunia:O wez sie schowaj kretynko i nie wychodz :O co za niewypal z ciebie,nie trzeba daleko patrzec jak tylko na twoj nick :O przykra jestes dziewuszko,mi mozesz naskoczyc ,moze na mlodsze robisz wrazenie ale tu to nie masz czego szukac,co do mojego myslenia to guzik wiesz kochana bo moglabym cie rozddeptac a nawet bys nie poczula.przykra sprawa z toba,lec na zwyklych kolesi bo tylko takich ciagnie a ode mnie sie ...odpierdooooooooooooooooooooool zrozumiala?

Odnośnie pytania zawartego w temacie twojego topicu - jak chcesz wiedzieć dlaczego trafiasz na debili - poczytaj uważnie to co piszesz i jak piszesz - odpowiedź sama się nasunie - debile przy tobie czują się jak super -inteligenci - dlatego tak ich przyciągasz :P miłego wieczoru życzę piękna