Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krejzolka taka

jak to rozegrac?

Polecane posty

Gość krejzolka taka

pracowalam kiedys z kolesiem co bardzo mi sie podobal.odszedl od nas z pracy ,po czasie napisal do mnie ze ja tez mu sie podobalam zawsze itd.spotkalismy sie na disco i ja wszystko zle rozegralam bo sie upilam i zaczelam go calowac , fajnie bylo.pisal do mnie pozniej ze mu sie podobalo itp . mamy znowu sie spotkac , on napisal ze mnie pragnie i teraz nie wiem co zrobic?isc z nim do lozka czy nie? mam straszna ochote na niego ,ale nie wiem jak to pozniej sie zakonczy. kolezanka mi mowi ze tylko sie zakocham a jemu o jedno chodzi ,bo nic nie wspominal o zwiazku tylko o tym ze tez ma ochote na mnie. poradzcie prosze laseczki co byscie zrobily?

Gość karolaaaaaaaaaaaaa
miala ktoras z was kiedys taka sytuacje?

Gość upij się znowu
i będzie ci wszystko jedno. Może nawet nie będziesz potem pamiętać czy poszłaś z nim do tego łóżka czy nie

Gość krejzolka taka
na bank bede pamietac , nie chce sie juz przy nim tak upic hhiihihi choc pewnie fajnie by bylo

Gość krejzolka taka
prosze laski napiszcie mi co myslicie, mozliwe ze on po tym wszystkim jezeli to sie stanie bedzie chcial czegos wiecej ?

Gość krejzolka taka
jakie choroby? istnija gumki przeciez . Problem taki ze ja mam 26 o an 21 lat ,ale w sumie jakie to ma znaczenie ?

krejzolka taka --->>> Prezerwatywa nie daje dobrego zabezpieczenia :). Wiele lasek później się w klinice dziwi, że jak to możliwe? Przecież sie zabezpieczały i facet taki porządny się wydawał... Rób jak chcesz ale większość facetów nie szanuje dziewczyn które od razu pakują im się do łóżka. Faceci mogą być bardzo konserwatywni. Takie realia, że nie ma równouprawnienia w tej kwestii.

Gość musze wiedziec wiagra
w sumie wiem ale jak mam nic z tego nie miec to chociaz mi wspomnienie zostanie a tak nic. jakby o tym komus owiedzial zawsze moge sie wyprzec , no nie ?

Gość popieram 51627289-3=
kozystaj z zycia

Gość to ja znowu ja
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość beata moja opinia
skoro chcecie tego obydwoje i sie znacie nie od wczoraj ...................

Gość bykky
Przespij sie z nim skoro masz taka ochote. A potem nie odzywaj sie, udawaj ze nic sie nie stalo. Niech on poczuje sie wykorzystany :)

Gość xxxxxxxcvvvv
nie wyglada to zbyt powaznie

Gość a jak myslisz
"Prezerwatywa nie daje dobrego zabezpieczenia . Wiele lasek później się w klinice dziwi, że jak to możliwe?" czemu siędziwią? po gumki używają jako antykoncepcji i nie pomyslą, że robienie loda albo wylizywanie rowa też zaraża

Gość dzieki wszystkim
hmmm na bank pirwsza nie zadzwonie wiec zobaczymy jak to bedzie. na bank jezeli to sie stanie nie bede za nim pisac aniwydzwaniac , to bylaby przesada...

Gość 50 //// 50
odswiezam