Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oooo kurcze

szok szok szok

Polecane posty

Gość oooo kurcze

wchodze 5 minut temu do pokoju młodszej siostry 14 lat a ona leży prawie nago razem ze swoim chłopakiem 17letnim w łózku.... co zrobić,. powiedzieć rodzicom,

Nie mów, bo to pogorszy sytuację, rodzice czasami są niekonsekwentni, może jej nie uświadomili, może się to skończyć przemocą fizyczną, albo jedną wielką kłótnią, pogadaj z siostrą czy zabezpieczyli się itp...

Gość oooo kurcze
boże takie dziecko.... zaraz wezme chłopaka i z nimi pogadamy oboje rodziców nie ma no w szoku jestem

Gość __________aaaaaaa_______
i co zrobisz jak bedzie chciała pojdzie do niego przeciez jej nie upilnujesz

Gość oooo kurcze
niewiem co robić ? :( :(

Gość mytqaznjys
wchodzisz do siostry bez pukania ?! przeprosiłaś chodziaż,że jej przeszkodziłaś?! ona ci też przeszkadza jak sie po kryjomu czmyrasz z menelami na sofie w salonie?!😡wredna jesteś!!!😡

Gość oooo kurcze
z nikim sie nie czmyram,jestem poważną osoba, poza tym jestem w związku z chłopakiem od 3 lat. a ona jest jeszcze dzieckiem i mama przestrzegała mnie żebym jej pilnowała no to wpadłam do pokoju jak zobaczyłam że światlo zgasili....

Gość to chyba jej sprawa co robi
co prawda ma 14 lat ale jakas prywatnosc sie jej nalezy chyba ty powinnas z nia pogadac i dac prezerwatywy (jak nie ma)

Pogadaj z nimi...... Czy sie zabezpieczyli, bo się martwisz i nie podejrzewałaś ich o to.. A ile ten chłopak jest z Twoją siostrą?? Pewno wykorzystał ją a ona się głupia dała.. jutro zerwie, ale będzie z nią tylko dla seksu..

Gość Edgaaarroo
mytqaznjys - przeprosiłaś chodziaż,że jej przeszkodziłaś?! nie wyzywaj jej od chodziaży:D:P

Gość oooo kurcze
ze 2 miesiące nie całe :(

Gość tarta buleczka
mytqaznjys hhehehhe

Gość wqouwoh
14 lat :o co sie z tymi dziecmi dzieje... jak rodzicie sie dowiedza ze nie powiedzialas nic to dopiero bedzie hardkor :P

Gość oj dobra ty wscibska babo
daj dziewczynie spokoj co ty se wyobrazasz nie wsciubiaj swego dlugiego nochala tam gdzie nie trza

No nic.. najlepsza na wszystko jest rozmowa... Teraz już za późno na odwracanie jej i odwlekanie żeby to 'zrobiła' jak najpóźniej.. Pogadaj i powiedz, że jesteś jej siostrą i się martwisz o nią, czy zabezpieczyli się odpowiednio itp.

Gość oooo kurcze
no co zrobić ? ja naprawde nie wiem, jestem w takim szoku, że szok.......

Gość oooo kurcze
matko ludzie przecież ona ma 14 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mnie to się nawet sex w tym wieku nie śnił

Gość teraz dzieci dorastają szybcie

Gość teraz dzieci dorastają
szybciej

Gość wqouwoh
pogadaj z rodzicami jesli nie sa tacy zli niech oni z nia pogadaja albo z siostra i jej chlopakiem pogadaj i postrasz delikatnie ze jak sie to powtorzy to rodzice sie dowiedza

Gość oooo kurcze
no właśnie chyba jest nie świadomy bo on mi nie ciekawie wygląda

ja bym tam rodzica chyba nie powiedziala. mam siostre w wieku 15-lat i bym z nia pogadała, o zabezpieczeniu i o tym czy jest gorowa na macierzyństwo...(napewno nie jest) i powiedziec jakie to moze miec konsekwencje i że może Ci zaufać...

Gość ale się wkurzyłam
dokładnie szok, weź wygoń tego pseudo-dorosłego smarkacza i powiedz, że jak jeszcze raz spróbuje coś takiego z twoją siostrą, to mu rodzice nogi z dupy powyrywają. Ty się jeszcze zastanawiasz co robić? A ci ci radzą, żeby siostruni młodszej dać prezerwatywę to jest dopiero szok. Rozmawiać, po głowce pogłaskać. A dupsko sprać żeby było czerwone i żeby cipsko długo jeszcze nie swędziało! I powiedz smarkuli, że powiesz rodzicom. Smarkula się za seks bierze i jeszcze jej nie przeszkadzać, prezerwatywę pod drzwiami przesunąć. O w cholerę jacy doradcy, żebyście tak własnym dzieciom doradzali.

Gość eleleleeeeeeeeee
Do \"ale się wkurzyłam\" - \"A dupsko sprać żeby było czerwone i żeby cipsko długo jeszcze nie swędziało! \" - tak lepiej zastosować siłą.. o_O rzeczywiście to pomoże... Ujawniłaś swoją ukrytą inteligencję w tej wypowiedzi.. Najlepsza jest rozmowa, przekonać, żeby się to nie powtórzyło itp... Jeśliby rodzice wcześniej rozmawiali z nią o tych rzeczach to rzeczywiście do tego by nie doszło... Teraz po wszystkim przemoc fizyczna nie pomoże.. Kur.. jak ja nie trawię takich ludzi, którzy siłę fizyczną stawiają ponad rozmowę i psychikę... ;/

porozmawiaj z nia i wybij jej to z głowy a jak nie pomoze to do rodziców,ona ma dopiero 14 lat,jak zajdzie w ciaze to dopiero bedzie tragedia

Gość eeeeee....
spusc im wpierdol ;)pogadaj z gowniarzami