Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalalamajka

jakie perfumy wybrac???bo chyba juz najwyzsza pora miec jakis swoj zapach..

Polecane posty

Gość lalalalamajka

hej laski...napisalam pelna nadzieji ze pomozecie mi cos wybrac...a wiec mam 17lat..noi chcialabym jzu na stale posiadac jakis fajny swoj zapach;]niechce jakis zapachow owocowych czy jakis kwiatow!chodzi mi o takie dosc intensywne seksowne zapachy...ale tez nie drogie jakies bardzo...do tego czasu uzywalam duzo dezodorantow i perfum ale jakos zadne bardzo mi sie niepodobaly;/prosze poleccie mi cos fajnego:)

Gość WiemSwoje
opium

Gość agaggaaaaa
angel;> jak chcesz mieć swoje, to sama musisz powąchac, potestować.

Gość różnie
każde perfumy inaczej pachną na skórze używającego :) W dużych perfumeriach są testery. Musisz wybrać się tam kilka razy, bo jeśli popsikasz kilka zapachów na siebie, to nie będziesz mogła odróżnić który jest który. Piszesz jednocześnie że nie moga byc drogie. Prawdziwe perfumy ZAWSZE są drogie i trwałe. Jeśli chcesz jakąś podrobiona wodę toaletową to wybierz się na jakiś bazar, gdzie ruscy sprzedają. Wydasz niewiele i pożytku tez niewiele z tego będzie.

Gość musisz wiedziec ze
sa woda toaletowa woda perfumowana i dopiero perfumy to 3 rozne rzeczy.....i trzy ceny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość musisz wiedziec ze
a chcac zaszpanowac kolezankom w twoim wieku to podejrzewam, ze kupisz sobie np wode toaletowa...sprzedawana pod nazwickiem celiny dion:0, albo keli minoge:)....sa tanie a jakie nazwiska a tak serio zastosuj rade z porady:) wyzej...a w perfumeri fajnie poszukac zapachu dla siebie i potem mozesz ruszyc do sklepow gdzie sa rozlewane podroooobki....mi udlao sie wyrwac kenzo jungle....zapach prawie ident z orginalem.. ale wtedy nie bylo mnie stac na gucciego...teraz to inna historia...:)

Gość lalalalamajka
ehhh no myslalam ze podacie mi jakies fajne nawy perfum takich kuszacych ale widze to tyleko ajkies rady:(

Gość różnie
o matko, to kup sobie takie, jakie używa Doda Versace Breit Cristale Tylko obawiam się, że cię na nie nie stać...

Gość Bright Crystal
chyba

Gość extraordinary 55555
z avonu woda perfumowana, przepiekny trwały zapach.Ludzie zwracają na niego uwagę.Mężczyźni prawią komplementy a kobiety chcą poznac markę... A może wie ktoś czy istnieje oryginał o podobnym zapachu.Słyszałam że tak ale niestety nie mogę znaleźc nie znając marki

czy ty nienormalna jestes? to,ze cos podoba komus,nie znaczy,ze tobie tez bedzie,idz do sklepu,popros o perfumy (a raczej wode toaletową) do ceny,która jest przez ciebie do zaakceptowania i wybierz :O

Gość lalalalamajka
oki nie denerwujecie sie tak:)ja tylko pytam jakie polecacie;)

Jeśli wolisz cięższy zapach to owszem Opium YSL Podoby do niego jest Nomadic (bardzo mocny, na kadzidłach) z Oriflame, tylko, że nie zawsze jest w katalogu:) Powodzenia

Gość kropeczka_
doda uzywa v bright cristal ;o a ja wydalam kupe kasy i oddalam kolezance, bo ten zapach jes przeazliwy