Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość violettt

błyszczaca tlusta cera / pomocy!!

Polecane posty

Gość violettt

od niedawna cos dziwnego dzieje sie z moja cera;/ kiedys nie mialam z tym problemua teraz po 2 godzinach moja cera glownie czoło świeci sie i robi normalnie tluste;/ okropnie to wyglada. coidziennie rano myje twarz żelem uzywam kremow na blyszczenie a osttanio specjalnie kupilam ten nowy podklad astor ktory nibny matuje na 16h ale nic to nie dalo;/ macie jakies sposoby na tlusta blyszczaca cere?? z gory dzieki

Gość violettt
naprawde nikt nie wie? :(

Gość natic2020
tez mam ten sam problem. ale udałam się do ginekologa-endokrynologa i on powiedział, ze pewnie mam za dużo męskich hormonów i dlatego mam problemy z przetłuszczającą się cera i włosami, no ale na razie czekam na wyniki badań.

Gość gaagus
póki co możesz stosować bibułki matujące, lub od biedy- jeśli nie masz do takich dostępu- zwykłe chusteczki higieniczne które przykładasz do twarzy i pochłaniają sebum

Gość milenkaFajna17
a jesli chodzi o podklad to ja polece Ci maybelline dream matte mousse:)dla cey tlustej jest super:)trzyma chyba najdluzej:)

Gość MadziaKaaSoI
myj twarz mydlem a pozniej naloz puder i kupa!

Gość do natic2020
Ja tez mam tłusta cere i przetłuszczające się włosy, i wcale nie mam za dużo męskich hormonów, wrecz przeciwnie- wyniki hormonow mam bardzo dobre! Więc sama widzisz ze to nie od hormonow

Jak dla mnie najlepszy puder to perfect match Loreal przynajmniej dla cery mieszanej polecam. Co do maybeline ty dla mnie nie był za dobry miałam pogorszenie cery. I wypróbujj emulsje matujacą iwostin. Szcególnie polecam.

Jak dla mnie najlepszy puder to perfect match Loreal przynajmniej dla cery mieszanej polecam. Co do maybeline ty dla mnie nie był za dobry miałam pogorszenie cery. I wypróbujj emulsje matujacą iwostin. Szcególnie polecam.