Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwodniczy Aniołek

Mój chłopak chce kupić ścigacza.

Polecane posty

Nie byłoby w tym nic złego gdyby był rozważnym kierowcą. Tylko, że on lubi adrenalinę, jeździ jak pirat drogowy, często przekracza o wieeeele dozwoloną prędkość. Podczas jazdy samochodem razem doświadczyliśmy już 2 wypadków (!!!). Boję się, że zabije się na tym motorze.

Gość calkiem mozliwe
a jakiego chce kupic?

Gość taka jedna ona123
aniołku.. mój też chciał. też jezdzi jak wariat:/

Gość calkiem mozliwe
ja sie pytam nie o marke ale o pojemnosc... Moj facet jezdzil na scigaczu pare ladnych lat, teraz przesiadl sie na cos wolniejszego bo jak sam mowi "zdziadzial" i sie boi (ma 25 lat) jezdzi od dawna i ani razu nie mial wypadku, ale fakt, wyobraznie to on ma wieksza ode mnie

Gość Zwykła Zosia
Mój kolega zginął we wtorek na ścigu..... niekiedy można byc świetnym kierowcą, a jakiś palant co nie umie jeździc spowoduje wypadek...... Mam uprzedzenie do motorów, za dużo osób bliskich mi starciło życie lub zdrowie na dwukołowcach....ale z drugiej strony, równie dobrze może Twój chłopak wyjśc na spacer i tam go jakiś kretyn potrąci autem.... życia nie przewidzisz.... dziś jesteś jutro Cię nie ma..... Ja mimo wszystko się nie dziwie motocyklistom, jazda na wysokich obrotach, ryk maszyn i szybkośc...człowiek wtedy czuje się wolnym....sama uwielbiam szybką jazde, mimo mych uprzedzeń.... tego chyba się nie da racjonalnie wytłumaczyc.... ...ej Boże na motorze weź mnie, może....tak myślę, byleby nie we śnie.... to na cześc K.... ;(

Zwykła Zosia --->>> Przykro mi z powodu Twojego kolegi :( calkiem mozliwe --->>> Nie odpowiem bo się nie znam :D Właśnie dlatego boję się o mojego chłopaka.Żeby on chociaż był trochę bardziej rozważny... Motor jest o wiele bardziej niebezpieczny niż samochód. Chciałabym mu jakoś wyperswadować ten głupi pomysł.

Gość calkiem mozliwe
Pokaz mu to: http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm Najpierw jest tekst, pewnie mu sie nie bedzie chcialo ogladac ale od 1/5 strony sa zdjecia Nie polecam wrazliwym ja sobie zawsze ogladam przed sezonem moto, zeby sie opanowac i nie prosic o full speed jak jezdzimy ;)