Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BUHAHAHAHAHAHAHA

POLKI ZA GRANICĄ

Polecane posty

Gość BUHAHAHAHAHAHAHA

opowiedzieć wam troszkę ?

Gość anulka 13
'Stadarowe' historie o tych Polkach za granica? Ja osobiscie nie znam zadnej Polki z tych historyjek...

co byś nie powiedzał nie odwróci to uwagi od tego co Polacy wyrabiają - nie tylko za granicą... :O

Gość BUHAHAHAHAHAHAHA
Akurat tam byłam i widziałam :) puszczają się na maksa !

Napisze Ci w tajemnicy że w Polsce też sie puszczają... CIIIIIIIIiii

Gość kwaśny
I co z tego, w Polsce też się puszczją. :P.

każdy ma takie znajome na jakie go stać moje znajome ani za granicą, ani w kraju się nie puszczają.

Gość BUHAHAHAHAHAHAHA
taaa...ale tam z albańcami turkami i innej narodowości brudasami. nasłuchałam się takiego " klaskania", że zwyczajnie oberwana byłam od śmiechu :D polacy chyba z taką prędkością światła dupskiem nie ruszają :D no ale to tylko koleżanki z polski tak się dają :P

nie dziwcie sie, ze sie puszczaja za granica, skoro w polsce nie ma juz z czego wybierac. zreszta nie tylko polki sie puszczaja. a biedni polaczki robia z tego afere i wielka rozpacz bo ich rodaczki wola sie puszczac z obcokrajowcami niz z polaczkami.

Gość BUHAHAHAHAHAHAHA
www....one już nie są moimi koleżankami :) wybacz

Gość BUHAHAHAHAHAHAHA
Sami spoko :) trzeba mieć głowę na karku i nie dać sobie wyprać mózgu :D a potem rozpacz :D

Gość anulka 13
BUHAHAHA a dlaczego cie to smieszy? jesli tak jest naprawde to chyba nie do smiechu byc...

"że zwyczajnie oberwana byłam od śmiechu" oberwana?? Gdzie byłaś oberwana?? I powiedasz, że twoimi koleżankami były?? Wiesz.... ciągnie swój do swego.... :)

Gość BUHAHAHAHAHAHAHA
niunia :) dziecinko były - czas przeszły ryba :) ku ścisłości " oberwana " - aż mnie żebra bolały ze śmiechu. sądzisz, że nie próbowałam wpłynąć na zachowanie koleżanek ? akurat z tej strony ich nie znałam, a dodam, że były to młodsze ode mnie dziewczyny...w tyłku miały morały starszej koleżanki...

Gość casertana
Buahahahahaha (wybacz jeśli pominęłam jakieś ha) uważasz, że pójście do łóżka z osobą innej narodowości, kolorem skóry czy wyznania jest czymś co ubliża innej osobie? Chyba że kryterium oceniania polega na tym, że rzecz dzieje się za granicą. To jest Twoja obrona nie swojej morlaności, czy urażony w jakiś sposób patriotyzm? Nie sądzisz, że ich życie ich sprawa? Jeśli jesteś tak wrażliwa na krzydwę innych i urażona brakiem moralności zacznij pracować w jakimś hospicjum, domu dziecka itp. Niektórym zaoszczędzisz nerwów a może uda ci sie zrobić coś pożytecznego. Ps mam mamę od 13 lat we Włoszech, mamy różnych znajomych, nie tylko o białym odcieniu koloru skóry. Znam kobiety, które wyjechały z Polski do Włoch, bo to była jedyna sznasa ucieczki od mężów sadystów. Wiem, że robienie kariery przez łóżko jest modne. Ale czy tylko wśród Polek za granicą?