Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ivona7

Jakie metody antykoncepcji stosujecie /

Polecane posty

Gość Ivona7

pytanie do mlodych dziewczyn rozpoczynających wspozycie. lekarz polecil mi plastry evra ale jakos mam obawy

Gość Suga_Babe
Kiedy byłam jeszcze młodziutką dziewczyną zaczynającą współżycie, lekarz polecił mi tabletki antykoncepcyjne. Też się bardzo bałam, bo tyle strasznych rzeczy o nich słyszałam. Stosuję już od lat i jestem bardzo zadowolona, przeczytałam sobie ulotkę, wiem jakie są możliwe skutki uboczne, u mnie akurat nic takiego nie wystąpiło. Czuję się dobrze, wszystkie wyniki badań mam w porządku, nie wystąpiła u mnie "dezintegracja osobowości", czym straszą podobno środowiska katolickie...Jeśli masz wątpliwości co do plastrów, najlepiej omów je ze swoim lekarzem.

Gość taka jednaaa
Ja stosuje prezerwatywe , globulke i stosunek przerywany. Zaraz sie odezwa madre ze 3 metody naraz to za duzo :P

Gość powiem tak123
a czemu za dużo? lepiej za dużo niż za mało a potem zastanawiać się urodzić czy usuńąć! a ja wiem kiedy mam dni płodne- bo obserwuję swój śluz i mierzę temp. a poza tym odczuwam podczas owulacji podobne dolegliwości jak podczas okresu. Moja położna mnie nauczyła i zostawiła nawet książeczkę na ten temat., i kocham się dopiero 4-5 dni po nich, a przed jak poprzedniczka. stos już 5 lat bez wpadki,