Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omaritas

... poszedł sam i podobno dobrze się bawił

Polecane posty

Gość omaritas

Byłam z moim chłopakiem na przyjęciu weselnym u jego rodziny. jakis pijany facet ktorego pierwszy raz w zyciu widzialam na oczy zaczął mnie zaczepiać i wulgarnie sie do mnie odzywac trwało to przez dłuzszy czas wesela. zwróciłam uwage mojemu chłopakowi zeby porozmawiał z nim. i niestety skonczyło się to tak ze poklocilismy sie ostro poniewaz mój chlopak nie mial zamiaru nawet zająć sie ta sprawa. po godzinie milczenia i samotnego siedzenia przy stole wrociłam do domu, sama. na drugi dzień myslalam ze jakoś dojdziemy do porozumienia i pojedziemy razem na poprawiny. niestety nawet nie zadzwonil zapytać mnie czy mam ochote na nie isc. poszedł sam i podobno dobrze sie bawił:( Co o tym myslicie? Ja się raczej pierwsza nie odezwe

Gość Zwykła Zosia
uhh a to palant

Gość aska1234567
Facet ma cie chyba w dupie nie odzywaj sie do niego.W takim czyms ci nie pomogl,normalny facet obil by tamtemu ryja

Gość oooooooooooooooooo
olej go, rzuc

Gość emila_emi87
ja sie meczylam z takim idiota 3 lata mnial mnie w dupie jak potrzebowalam jechac na pogotowie to zadz po niego nie ruszyl dupy bo byl zmeczony pi pracy wtedy go zostawialm

Gość emila_emi87
jak cos chcialam to zawsze byl zly i mowil ze czemu rodzinka mi nie pomoze ze ciagle cos on,a ja kurwa prawie nigdy od niego nic nie chcialambo wiedzialam ze mnie oleje.mialam guza piersi i potrzebowalam kase na usg,mowil ze da a kiedy spytalam sie czy ma kase bo jutro ide to powiedzial ze nie ma olal mnie w koncu dal.wyszlam od lekarz wszyscy dzwonili czy ok tylko nie on.wcale sie nie martwil i kase musialam mu oddac

Gość akdhlahbf.a
ja bym nie musiała mojemu nic mówić, żeby podszedł i zrobił coś z tą sprawą, a wręcz musiałabym go powstrzymywać, bo zapewne stałby sie agresywny

emila_emi87>> najważniejsze że w odpowiednim momencie uświadomiłaś sobie z kim chcesz życie dzielić i dostał kopa w dupsko :)

Gość omaritas
kiedy się klocilismy i powiedzialam o tamtym "poje.... idiota' kazał mi sie inaczej wyrazac bo to jego rodzina. pozniej tzn dzien po poprawinach dzwonił przepraszał nawet przyjechał z kwiatami. ale za bardzo mnie wkurzył swoim zachowaniem. chyba nie moge na niego liczyc

jakby mu tak strasznie zależało to by cie przeprosił w dzień poprawin, widocznie bardzo dobrze się bawił i na weselu jak ciebie nie było i na poprawinach ( specjalnie się nie odezwał, bo mu pasowało tak) . Zabawa się skończyła , pomyślał kupie badyla przeproszę i będzie git:o

Gość o fak
ja bym zajebała na miejscu!!! a te kwiaty cisnęłam mu do gardła!! emila --> współczuję i gratuluję mądrego wyboru

Gość o fak
wcisnęła* miało byc

Gość omaritas
wiem i ja zdaje sobie z tego spr. on tłumaczy sie tym ze był wypity i ze strasznie żałuje, ciagle przeprasza mowi ze nie wie jak mogł byc takim idiota.co mam robic, podpowiedzcie mi cos

Gość o fak
ja na Twoim miejscu bym go wystawiła za drzwi. Ale to ja....pytanie jeszcze, czy wcześniej mu się zdarzały tego typu akcje, czy to był jakiś ewenement??

Gość omaritas
własnie o to chodzi ze ja go w tym czasie zupelnie nie poznawałam. nigdy wczesniej sie tak nie zachował