Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zablkokowanaaaa

zerwał ze mną zablokował na gadulcu

Polecane posty

Gość zablkokowanaaaa

i naszj klasie.Stwierdził że jestem kłamliwa i nie potrafie okazywać uczuć.. Pisze mu wiec na kom codziennie miłego dnia i dobranoc:P lus EMMSY nie odpisuje mi:(:(:(:(:(:(: i dziś napisałam "To dla mnie bardzo ważne.Napisz mi TERAZ jedno zdanie "Nie pisz do mnie nigdy więcej"zajmie Ci to chwile,chce to zobaczyć..nic Cie to nie kosztujee a gwarantuje spokój na zawsze...teraz prosze/" i teraz ytanie za 100 punktów czy on chce żbeym do niego pisała czy nie?

hahahha :D ma cie gleboko w D.. a sprawiaja mu dzika satysfakcje te twoje mile smski :) pewnie dawno ma inna i nawet nie pamieta o tobie

Gość zablkokowanaaaa
napiszcie mi prosze!!na moje błagania o odblokowanie mnie też nie reagujeeee

Gość zablkokowanaaaa
ok zaraz mu to napisze ciekawe co na to odpowie...

Gość Izolda22
Napisz mu że i tak nie dam Ci spokoju wieśniaku...:) I rób dalej tak jak robisz...:)

Gość fuckfuck
a daj link do swojego profilu na nk, to zobaczymy jaka moze byc przyczyna

Gość zablkokowanaaaa
przyczyna nie leży w moim wyglądzieeeee mógłby chociaż napisać spierdalaj..a on nic nie pisze to mnie wkurwia!!powiedziałam mu że będę mu tak długo pisać esemesy na dziendobry i dobranoc dopoki go nei zapomne albo nie umrę

Gość Zwykła Zosia
a dajże chłopu spokój

Gość juy ujyu mmm
może skocz z mostu to chociaż ci znicz postawi.

Gość zablkokowanaaaa
na wykładzie rysowałam serce na kartnceeeeee na górze napisałam wielkimi literami "PRZEPRASZAM" i wysłałam mu zdjęcie tego jako MMSA a on nadal ma mnie w dupie..!!!Mam przestać pisać czy pisać dalej?

Gość zablkokowanaaaa
O witaj CRIME dlaczego nie napisał mi tego zdania o które go prosiłammmm i nie chce mnie odblokować..!!

Gość Zwykła Zosia
abo on już dawno nr zmienił albo komuś oddal i nawet nie wiesz że to nie do niego piszesz :classic_cool:

Gość chyba na głowę ci padło
co ci to da? Chcesz miłości czy litości?

Gość zablkokowanaaaa
nie chce skakać z mostu bo mam innych juz na jego mieisce.Cały czas go kocham a znaliśmy sie tak krótko nie chce spotykac się z innymi :(:(

ma cię w dupie i dalej będzie miał, bo jestes żałosną desperatką żebrającą o ochłapy zainteresowania. Chyba nie myślisz, że faceta coś takiegi do Ciebie przyciagnie???

Gość 2
no to jak zerwal z toba to cie nie chce znac. ja bym caly czas pisala glupie smsy i zakladala nowe gg i caly czas pisala zeby sie odezwal! juz tak robilam i skutkowalo.

Gość zablkokowanaaaa
skutkowało????

Gość 2
w moim przypadku tak. pisałam np że jeśli nie chce mnie znac to niech powie bo mam prawo wiedziec w koncu to i moja sprawa a on pisze odrazu że tylko juz nie chce ze mna byc. ale to zalezy czesciowo od chlopaka;(

Gość zablkokowanaaaa
zainspirowana czyimś postem napisałam mu tak "no dobra widze że masz mnie gleboko w D.. a moje wiadomosci sprawiaja Ci dzika satysfakcje pewnie dawno masz inną a o mnie już dawno nie pamiętasz,albo zmieniłeś numer..Jestem śmieszna i infantylna..idę spać to moje ostatnie ale cały czas równie szczere DOBRANOC"

Gość zablkokowanaaaa
zadzwoniłam do niegoo i on mi powiedział że "nie powiedziałem że nie chce mieć z Tobą nic wspólnego"bo bym skłamał ale to co piszesz mnie nei wzrusza..muisz być normalna a nie jakąś sfrustrowaną panienką:O:(to co ja mam zrobić:(

poprostu przychamoj faceci nie lubia jak laski sie plaszcza przed nimi nie odzywaj sie jakis czas napeno nie bedzie to latwe dla ciebie ale zobaczysz z czasem mozes ie odezwie nadzieje trzeba miec zawsze a jak nie to na nim swiat sie nie konczy glowa do gory dasz rade:)

Gość zablkokowanaaaa
.....ale ja nie wiem o co chodzi jak ja mam byc normalna...piekno twki w róznorodności ja przecież jestem normalnaaaaaaaaaa......mam udawać .....kogoś innego..

Gość maluszek pierdziuszekkk
ale sie ubrechtalem do rozpuku ostatnie ale rownie szczere dobranoc buhahahaha czegos rownie glupawego nie czytalem juz dawno:P dziewczyno daj namiary zaraz wyslemy do ciebie karetke z obsada, ktora da ci zastrzyk i kaftan

Gość bo my tez nie ..........
a w czym go oklamalas??????;p