Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Iwaaa....

PLANUJE ZAKUP TELEWIZORA...

Polecane posty

Gość chętnie doradzę
Nowy telewizor powinien mieć 1920x1080 pikseli i dekoder MPEG4. Takich jest obecnie na rynku bardzo mało, zdaje mi się, że tylko Sony. Wyjdzie bardzo drogo. Jeśli nie stać Cię obecnie na coś takiego, kup po prostu jakiś najtańszy. Albo spokojnie korzystaj ze starego, jeśli masz.

Iwaaa! ____________$$_$ ____________$$$__$_$$$$ ____________$$__$$_____$ ___________$$$_$__$_____$ __________$$$$_____$$___$$$$$$ _________$$$$$______$$_$______$$ ________$$$$$_______$$________$ ________$$$$$_______$_______$ ________$$$$$$_____$_______$ _________$$$$$$____$______$ __________$$$$$$$$_______$ __$$$_________$$$$$$$_$$ $$$$$$$_________$$$ _$$$$$$$_________$ __$$$$$$_________$$ ___$$$___$_______$$ ___________$_____$ _______$$$$_$___$ _____$$$$$$__$_$$ ____$$$$$$$___$$ ____$$$$$______$ ____$$$________$ ____$__________$ _____________$_$ ______________$$ _______________$ _______________$ _______________$

Gość NULLUM C.R.I.M.E.N. SINE LEGE
Rubina :classic_cool:

Gość chętnie doradzę
Nie zapamiętałem ceny, bo jest dla mnie absurdalna. Obecnie handel w Polsce upłynnia niezbyt aktualny sprzęt z UE i trzeba to przeczekać.

Widzisz na swoim telefonie roślinkę? :) NIe kupuj Sharpa. Lepiej samsung, JVC.

Iwaaa mam wiadomość o necie. W PLAY jest za 45 zł na miesiąc i limit 10 GB. aktywacja 9 zł, modem 39 zł.

Pamiętaj, że dziś praktycznie kupisz TV na jakieś 2, 3 lata ... Bo za dużo się zmieni (przynajmniej powinno) i dzisiejsze tv będą wkrótce złomem ;) http://hdtv.com.pl/forum/forumdisplay.php?f=21 - lepiej tu pytaj / czytaj albo nawet opinie na ceneo.pl 32" - do 2.5 k - w zasadzie nie potrzebujesz fullHD, więc wybór będziesz miec bardzo duży :)

Wolę PO :-) Dzieki. Tyle tego na rynku ,ze czlowiekowi w glowie sie kreci :-o pewnie za 2,3 lata to te tv beda juz zlomami :-)

Gość NIKI_73
Witam-polecam SAMSUNGA 32 cal-mam od pol roku-uwazam ze warto bylo kupic

Gość tylko z tych dwoch
Sony albo Philips.

samsung jest spoko mam juz 3 rok i nie narzekam:) no i jeszcze jestem "do przodu" z technologią:)

ja zawsze kupowalam Sony telewizor, wieze, video, laptop itd i nigdy nie chcialam z innej firmy ale szukalam dlugo bialego telewizora bo chcialam koniecznie miec bialy w sypialni i ze nie bylo z firmy Sony bialego - kupilam Samsung i musze powiedziec iz jestem bardzo zadowolona. Ma z boku wejscie na filmy DVD i bardzo wyraznie przejrzysty obraz - takze polecam Samsunga jesli Sony jest za drogi.

mam sony bravie ma 5 lat gwarancji ponoc jest lepsza od samsunga i nie narzekam wszystko jest super

Tylko napomnknę: w zasadzie dwie kwestie za 2.3 lata przy kupnie nowego telwizora obecnie - nowe ttechnologie OLED, a może nawet laserowe p[owinny być w miarę dostepne - ale to mozna odpuścić - do 2012 musimy przejśc na nadawanie cyfrowe (a dziś rzadko który TV ma dekoder mpeg4 któy typowany jest na standard, zazwyczaja mpeg2 lub wcale) - - też można odpuścić , jeśli posiadasz niezależne źródło sygnału np. satelitę ... Dal jednych może być złom, dla innych nie - trzeba wiedzieć dlaczego ewentualnie