Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjzdfjhgfgh

Ciekawa jestem jaie problemy mają bogaci ludzie

Polecane posty

Gość hjzdfjhgfgh

U mnie w domu wszytsko kręci się wokół kasy,a dokładniej jej braku.Wyłącznie na tym tle są kłótnie i wszelkie problemy.Nie wyobrażam sobie jakby to było jakby nie brakowało nam pieniędzy

Mhysle ze ich problemem jest znalezienie prawdziwej przyjazni czy milosci poniewaz moga czuc sie wykorzystywani na tle finansowym sama nie wiem

Gość hjzdfjhgfgh
No ale tak jak np matka z ojcem się u mnie kłocą ze on mało zarabia.No to o co mogą się kłocić bogata zona z bogatym męzem?

A znasz "bogatego", któremu by ... kasy nie brakowało ? Czasem mi się wydaje, że bogaci jeszcze bardziej odczuwają ... brak kasy. Bo ja mam tylko 2 mld. € , a ON 20 mld €. Tak więc chyba nie warto sopbie tym zaprzątać głowy, ale zastanowić się, co można zrobić, aby Tobie i Twojej rodzinei żyło się lepiej (czy jak może wolisz w tym przypadku - dostatniej).

Gość to nie zalezy od bogactwa
tylko od charakteru. Pamiuietam za PRLu bylo u nas bardzo biednie, a roddzice nigdy sie nie klocili ( ani o brak kasy, ani o co innego). Teraz zyje nam sie w luskusiku i tez sie z mezem nie kłoce ( chyba,ze o drobiazgi)

Gość bogataGIRL
To ja ci powiem z doswiadczenia i swojego i rodziny. 1) Martwisz sie o dzieci i rodzine.Nie raz dostawal maz pogruszki od niewiadomych osob, ze mu rodzine zabija. 2) Siostry maz na restauracje we Wroclawiu- niestety placi haracz jakims mafiozom. Chcialby pojsc na policje asle sie boi, bo wie ze mafiozy wszedzie maja wtyki-nawet w policji. 3) Co rusz ktos z zazdrosci rysuje ci auto, albo robi glupie dowcipy. Mojemu wujkowi skradli auto i zadzwonili ze albo dostasna okup 3 tys zlotych albo auta wujek nie zobaczy. 4) Wkurzaja zwykle zwyczajne sytuacje ktore dotycza wszytskich ludzi. Typu: grypa, wiecznie chore zatoki, matka histeryczka, ojciec alkoholik. itd itd 5) Wi

Gość fsfsafc
dokladnie, haracze spedzaja im sen z powiem, wspolczujeim serdecznie za taka cene nigdy nie chcialabym być bogata wole nie szastać kasa ale nie bac się o bezpieczenstwo bliskich kasa to nie wszystko to tylko dodatkowe problemy