Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgyujikolp

O co ogólnie chodzi w tej piosence?

Polecane posty

Gość tgyujikolp

Czytałam tłumaczenie, ale tez zabardzo nie zrozumiałam. O jakiej sytuacji Nicole śpiewa? CHodzi mi o piosenke ,,I hate this part" Pussycat Dolls. Przytaczam tłumaczenie, może ktoś mi rozszyfruje Jedziemy wolno przez śnieg 5 Aleją I w tej chwili radio to jedyne co słyszymy Nie rozmawialiśmy odkąd wyszliśmy,to jest ponad nami Na zewnątrz jest zimno,ale między nami... Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko Wiem,że to część Kiedy zaczyna się koniec Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźc sposób by powiedzieć Ci Nienawidzę właśnie tej części Nienawidzę właśnie tej części Nie mogę znieśc Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części Codziennie 7 ujęć tej samej sceny Wygląda na to,że zgubiliśmy się w tej ruytnie Muszę z Tobą porozmawiać zanim pójdziemy spać Ale pewnego razu kiedy zaśniesz powiem Ci... Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko Wiem,że to część Kiedy zaczyna się koniec Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźc sposób by powiedzieć Ci Nienawidzę właśnie tej części Nienawidzę właśnie tej części Nie mogę znieśc Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części Wiem,że powiesz mi żebym się trzymała I zachowywała jakby nic się nie stało Ale już nie ma czasu na kłamstwa Bo widze(zachód słońca)w Twoich oczach Już nie wytrzymam tego dłużej Myślałam,że będziemy silni Jedyne co robimy to zwlekanie Prześlizgujące się miedzy naszymi palcami Nie chcę teraz próbować Jedyne co pozostało to pożegnanie By znaleźc sposób by powiedzieć Ci Że muszę to zrobić Muszę to zrobić Muszę to zrobić Nienawidzę tej części Muszę to zrobić Muszę to zrobić Muszę to zrobić Nienawidzę właśnie tej części Nie mogę znieśc Twoich łez Nienawidzę właśnie tej części

Gość tgyujikolp
up

Gość kiz.88
to jest wolne tłumaczenie psalmu renifera rudolfa a on po wódce tak właśnie pierdoli bez sensu

W sumie to prosty tekst, czytaj aż zrozumiesz :P Jedziemy wolno przez śnieg 5 Aleją (to tłumaczyć nie muszę ;d) I w tej chwili radio to jedyne co słyszymy (jest cisza w aucie, tylko radio gra :D) Nie rozmawialiśmy odkąd wyszliśmy,to jest ponad nami Na zewnątrz jest zimno,ale między nami... (partnerzy nie rozmawiają ze sobą, typowe zestawienie dwóch antonimów, jeden nie jest wypisany :P, na zewnątrz zimno, między nimi ciepłe uczucie, coś czują do siebie) Świat zwolnił Ale moje serce bije teraz szybko (świat zewnętrzny w tym momencie nie istnieje dla autorki, typowy efekt zakochania, szybko pracujące serce) Wiem,że to część Kiedy zaczyna się koniec (świadomość tego, że brak rozmowy i inne przyczyny doprowadzą w tej chwili do upadku związku, partnerzy wiedzą, że się rozstaną choć to przemilczają) Wczytaj się w tekst..

Gość mamamamamma
tu chodzi mniej wiecej ze ona nie lubi pożegnan