Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedna 17

ratunku, czy moge być w ciąży?

Polecane posty

Gość biedna 17

kochałam się z chłopakiem w dni płodne ze stosunkiem przerywanym. Okres się spóźnia 3 tygodnie. Czy jest możliwe żebym była w ciąży?! Dotychczas przerywany był skuteczny jak dla nas :(

Gość spi
Możesz...

Gość raczej jestes
dlaczego wiedzac, ze masz dni plodne nie zalozyliscie gumki?...... co za odpowiedzialnosc...

Gość raczej jestes
i dlatego mam zamiar robic mgr z edukacji seksualnej, zeby uswiadamiac dzieciaki w szkołach... Moge to nawet robic jako wolontariuszka bo przeraza mnie ogrom glupoty i niewiedzy...

trzy tygodnie to faktycznie kawał czasu ale... zawsze mialas regularny? czy zdarzały sie opóznienia? skad pewnosc ze bzykaliscie siew płodne? po sluzie wnioskujesz czy jak?

Gość biedna 17
niestety mam inny problem...od polykania spermy popsuly mi sie zeby :( co teraz isc do dentysty i powiedziec ze to od spuszczania? a jak dentysta tez sie spusci mi?? :(

Gość nie rozumiem was ludzie xx
nie robcie sobie z niej jaj ! Niestety mozesz byc w ciazy :-\ zrob sobie test

Gość no niestety potwierdzam
Mnie przerywany stosunek nie ustrzegł przed ciążą, ale byłam mężatką i chcieliśmy mieć dziecko, tyle że wyszło nieco wcześniej niż planowaliśmy.

Gość biedna 17
największy problem mam z odbytem , to pewnie od siadania na kaktusie mojej mamy bo mój chłopak nie chciał mi tam wsadzać od czasu gdy po raz pierwszy penetrował moją grotę pokuł się straszliwie pozostałymi tam igłami. Co mam robic? pomocy!

Biedna 17, zrób test ciążowy. Jakkolwiek moim zdaniem jesteś w ciąży. Będziesz miała dzidziusia.

Dlaczego masz nick "biedna 17"? Dlaczego myslisz ze jestes biedna?! Najpierw trzeba myslec a potem peezde wystawiac ! Wiec NIE nie jestes biedna :-O

Gość Ciekawsky nie czepiaj się
;) a co miała nazwać siebie "głupia 17" ? Choć to może i bardziej prawdziwe...

Gość LiZUCHa
gdzie tam poprostu krwi sie znudzilo tak splywac co 28dni spokojna glowa pieprz sie dalej

skoro były dni płodne to sama odpowiedz sobie na pytanie.. najpierw hulaj dusza a teraz biedna ..trzeba wcześniej myśleć:)