Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieszczotliwa Aneta

PUPY GÓRĄ

Polecane posty

Wczoraj przeczytałam kilka postów na temat wielkości pupy. Otóż dziewczyny nie miejcie kompleksów z powodu wielkości swojej pupy. Ja mam delikatnie mówiąc dużą pupę, ale wcale nie mam z tego powodu kompleksów. Z facetami jest różnie jednym podobają się małe dupki innym większe. Mojemu mężowi podoba się moja pupa. Lubi ją oglądać, pieścić , robić mi fotki. Także dziewczyny PUPY GÓRĄ !!!!!! Moja pupa (mam nadzieję że mąż się nie obrazi) http://www.voila.pl/109/7fdpr/index.php?get=1&f=1 Moje szerokie biodra http://www.voila.pl/110/tjcy5/index.php?get=1&f=1 Pozdrawiam wielbicieli dużych pup i posiadaczki takich cudów.

Ty popatrz jakie to gumoleum masz zcharatane i te twoje perskie dywany :o żal.pl :o A doopa spasiona od nic nierobienia :o weż się za porządki :o

Gość koko65
b.ladna pupa:)))))))

Gość geograff
mi to wyglada za północny Wietnam

Gość fajna.........................

Gość fitbabka
pupa duuuza...ale fajowa :) moze jestem kobitka i moze moja opinia malo znaczy, ale kwestia chyba nie lezy tyle w samej wielkości pupki ale także w kształcie :) A Ty kochana kształt masz fajny :p

co po niektorzy to jak czego/kogos nie skrytykuja, nie obrzuca blotem to sie pozniej przez caly dzien zle czuje:P Pupa fajna;) i w cale nie jest jakas tam niesamowicie duza;)

Gość hvf
daj spokuj warkoczowi , to pasztet dlatego probuje sie wyładować obrazajac innych .

Gość hvf
po prostu paszteciątko zazdrosci jej tyłka , bo sama jest oblesna i dlatego takie rzeczy wypisuje.

Gość sialalala lambamba
biodra w porzadku.. .ale tylek sredni:P chodzi glownie o stan skory:D

Gość hvf
tyłek jak klepsydra.

setunia---> czy ci się moja doopa nie podoba ? Jeżeli uważasz ze to zdjęcie jest ładne, udane i jest zrobione w odpowiednim ujęciu - to żenada :o Jest paskudne i nie apetyczne :o Może w rzeczywistosci jej doopa prezentiować się ciekawie natomiast to ujęcie jest niefortunne a nawet karastrofalne 🖐️

Gość ukert
mi też sie podoba .

Kometa ni widzialam jeszcze wojej doopy:( przeciez tu nie chodzilo o ocene wykonania zdjcia tylko o tylek:D ja po prostu inna jestem chyba;)

Gość ukert
ładny tyłek, chociaż dosc szeroki

Jak mzna powiedzieć ze cos jest ładne na zdjęciu skoro zdjęcie jest fatalnie zrobione - nie robi się nigdy zdjęcia od dołu :o I jezeli fotografuje swoja doope - niech chociaż zadba o aspekty estetyczne i ja wypoodruje :o