Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieszczotliwa Aneta

PUPY GÓRĄ

Polecane posty

Gość tak mamo
dlaczego mama chce zrobić z syna geja ?

Chłop mi nie dziwny zebym miała go ogladać z kapiąca slina po brodzie - to dobre dla niewyżytych lachonów i sfrustrowanych starych panien :classic_cool:🖐️

Gość tak mamo
a mamo jak nie będę oglądać gołych bab to stane sie gejem ?

Gość maluch65
ok Warkoczyku, ja udaje się na spotkanie z klientką (i interpretuj sobie to jak chcesz :D ) więc życzę Ci miłego dowartościowywania innych kobiet (zawiść kobiety wobec innej kobiety jest dla niej największym komplementem ;) ) ktoś napisał, że wszystkim sie pupcia podoba oprócz Warkocza, ale to nieprawda - Warkoczowi też, tylko trochę inaczej wyraża swoje myśli :) papa ;P

Pieszczotliwa Aneta---> weż dziewczyno przestań, bo se rzygne :o to jeszcze gorzej, wyglada to tak jabys nie wytarła dokładnie doopy po zrobieniu koopy :o Ide stąd bo mnie mdli :o

maluszku, szkoda ze idzesz, moglibysmy polemizowac, az w końcu przekonałabym cię i sam bys stwierdził ze te zdjęcia są koszmarne a co jest ładne; potrafię wyrazic to jasno 🖐️

Gość tak mamo
jestes moją dużą mamą warkoczu

Gość fajne masz te warkocze
warkoczu komety .

Anetko, to zdjęcie jest ładne - owszem figura twoja równiez :) I niech mi nikt nie mówi ze pisałam przez zazdrośc, co ładne to ładne i mówia to głośno !! A te z djęcia z ta doopa to weż juz nie wklejaj bo są fatalne :o

Gość Cie kava
podaj swoje wymiary

Warkocz wymiatasz swoim doopskiem wszystko. Nawet Anetę. Do czysta. :o A tu róża dla Ciebie; * Podsłyszana rozmowa dresiarza i jego lachona przy kwiaciarni, gdzie dres kupuje róże lachonowi: -Masz koorwa! -Dzięki koorwa!

Gość far to far
Fajna pupa.Tylko jest pewna sprawa.Jak ta pupa bedzie wyglądac za parę lat.Obaswiam sie ,ze nie bedzie wzbudzała takiego entuzjazmu.Czas pracuje na niekorzysc.

Gość ulaaaaaalaaaaa
hej Pieszczotliwa Aneta super cialko daj foteczke z karteczka kafe...

Muszę również zauważyć, że my Polacy jesteśmy wobec swoich ciał bardzo krytyczni. Przykładem są polskie plaże, gdzie kobiety boją się zakładać skąpe stroje kąpielowe, bo zaraz zaczynają się głupie komentarze w stylu ale gruba dup.a itp. Inaczej wygląda na zagranicznych plażach tam swobodnie można zakładać stringi i nie jest się narażona na głupkowate komentarze. Co o tym sądzicie kobitki czy zwłaszcza my nie jesteśmy wobec siebie zbyt krytyczni? http://www.voila.pl/078/3e8iv/?1 http://www.voila.pl/079/5q123/?1 Skany fotek z wakacji gdy byłam brunetką, spokojnie i tak mnie nikt nie rozpozna.