Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agrgopka

nie wiem za bardzo jak mam postąpić.poradzcie

Polecane posty

Gość agrgopka

otóz miesiac spotykam sie z pewnym facetem i zawsze było tak ze np on dzisiaj milczy a jutro prosi o spotkanie. Ale w ten dzien co milczy ja przewaznie się pierwsza odzywałam,cos w stylu czesc co słychac jakmija dzien itp. Na naszych spotkaniach calujemy sie i przytulamy, on deklaruje ze chce juz zalozyc rodzine itp. ze fantastycznie sie ze mną czuje itp. ale!!!! dowiedziałam się, ze on spotykając sie przede mna z pewną dziewczyną zdradzal ją z jej dwoma kolezankami:(

Gość agrgopka
i teraz nie wiem czy zerwac znajomość czy z nim pogadac

Gość musze odreagowac
Nie rozumiem Twojego pytania.

Gość gosietta
hhhmmm to nieciekawie faktycznie. jeszcze spotykał sie z dwoma.chlopak jak szaleje za dziewczyna to odzywa sie sie codziennie pare razy dziennie.a moze teraz tez sie spotyka z kims oprócz ciebie

Gość musze odreagowac
Aaaa teraz zrozumialam :o Przepraszam,ale niby O CZYM chcialabys z nim rozmawiac?!

Gość gosietta
nie ufała bym mu zbytnio.a ze koles deklaruje ze chce zalozyc z toba rodzine po miesiacy czasu nio to taki chwyt

Gość musze odreagowac
Olej sprawe,nie dzwon pierwsza,nie pisz,nie odpisuj od razu na smsy.Facet moze zacznie sie zastanawiac co jest grane i sie ruszy.Jak Cie oleje'masz problem z glowy ,a jak nie...to wrzuc na luz!!!!!Po co Ci takie cus?

Gość agrgopka
kim ja dla niego jestem, czy to coś powaznego czy chce tylko sie ze mną pospotykac tak na stopie kolezenskiej, nie wiem już sama,powiem Wam ze on mnie oczarował swoim sposobem bycia ale teraz moj ideal siegnąl bruku:(

Gość moim zdaniem . . . .
powinnac zerwac ta znajomosc, znacie sie miesiac a on deklaruje ze chce zalozyc rodzine ????? to jest smieszne . . . nie pisz do niego pierwsza, poczekaj az sie odezwie i czy w ogole sie odezwie, udaj ze jest Ci obojetny i zobaczymy wtedy jak jemu zalezy.

Gość gosietta
spotykaj sie z nim od tak i na razie nie obiecuj sobie nic.jak wypali to fajnie a jak nie to daj se spokoj

Gość agrgopka
nie mowi ze chce zalozyc rodzine ze mną ale ze wogole chce sie ustatkowac, prawi mi komplementy itp. ja znam tą dziewczyne z ktora sie spotykal i te dwie ktore sie z nim poszczaly, i nie chce byc stawiana w jedym szeregu z nimi

chwyt na rodzine:D istnieja jeszcze : 1/ chwyt na NK (miłe opisy pod fotkami ) 2/ chwyt na KOCHAM CIE i chce miec z toba 3 dzieci ( po tyg spotykania sie) 3/ chwyt na dobrego ojca( podziwia podczas spaceru wystawy sklepów dla dzieci)

Gość musze odreagowac
Dlaczego Ty sie z nim piescisz a one SIE PUSZCZALY??? Ciiiipe masz w poprzek,czy jak?!

Gość gosietta
obrzydal by mnie taki facet bbllee. nie moze miec jednej tylko kilka

Gość agrgopka
naprawde nie wiem jakpostąić,przeraza mnie to:(

Gość gosietta
obsewuj go i tyle. moze jestes zauroczona w nim.

Gość agrgopka
a moze zadzwonic do niego i powiedziec ze ja wiem ojego przeszłosci i z kim sie spotykał i jak ma mnie tak potraktowac i postawic w jednym szergu z innymi to niech sobie odposci

Gość i chyba brak urlopu
ta i na pewno ci prawdę powie... Każdy ma jakiś sposób na podryw, ten akurat na rodzinę czy ustatkowanie. Jak widać skutkuje :) A tak prawdę mówiąc to skąd ta wiadomość o jego przeszłości? Od zainteresowanej nim twojej najlepszej "przyjaciółki"?

Gość agrgopka
ta dziewczyna z ktora sie psotykał jest moja znajomą weszłysmy przypadkiem na jego temat, jak mi o nim opowiadała tonie wiedziała ze ja sie z nim spotykam

Gość agrgopka
napisal mi esa dl sie nie odzywam

Gość agrgopka
comam napisac,pomozcie

Gość zakaslowama
a wiesz co ja też usłyszałam dość szybko, że on będzie chciał się ustatkować o to po nie całym miesiącu ale u nas był tego inny powód, ja jestem młodsza 6 lat mam 22 lata i jak nam się uda to on ie będzie chciał się bawić jak jego koledzy ze swoimi dziewczynami pierw po 5 /6lat chodzenia, bo ma inny system wartości