Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze ta zla

wstyd sie przyznac

Polecane posty

Gość zawsze ta zla

ale momentami troche mnie moj facet meczy... Co wolno jemu to nie mi. On sobie gdzies pojdzie dobrze, ja - zle. Nawet glupi telefon - on nie odbierze telefonu, czy nie odpisze na smsa - dobrze (bo wazne sprawy, zajety - rozumiem to). Ja nie odbiore to sie obraza :O I tak moge w kolko wymieniac. Wkurza mnie, to to zawsze ja musze przepraszac itd... Chociaz wcale winna sie nie czuje ale nie lubie zageszczonej atmosfety, a przeciez to glupota o takie rzeczy sie boczyc... Akurat znow zla i niedobra sie okazalam, bo dzisiaj z kolezanka sie umowilam na piwo po pracy :O

Jak widzisz, życie to walka o dominacje. Więc albo się dostosujesz i zaczneisz walczyć, postępować podobnie albo znajdź sobie takiego, z którym nie będziesz musiała. W tej chwili nie ma równowagi co jest złe zarówno dla Niego jak i dla Ciebie.

Gość zawsze ta zla
Nie mam w sobie checi do dominacji ;) Ale tez nie lubie jak sie mnie obwinia, gdy winna nie jestem :O

Nie jesteś winna ale nie umiesz odpowiadać, to się naucz albo cierp. Nie masz wyboru poza tymi dwoma opcjami chyba, że zmienisz parnera. To jest kwestia wychowania. To że Ty inaczej myślisz i czujesz to nie znaczy, że tak jest wokół Ciebie.