Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotnaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jak sie zmobilizowac??????

Polecane posty

siedze prawie rok na bezrobciu i nie potrafie tego czasu dobrze wykorzystac. prawiecale dnie spedzam na necie wchodzac ciagle na te same stronki, po 100 razy sprawdzam poczte czyli nie robie nic rozwijajacego. no wysylam tez cv ale oprocz tego nie robie nic pozytecznego. w weekendy chodze do studium wiec od czasu do czasu zrobie cos do szkoly ale to tak od niechcenia zawsze na ostatnia chwile. jak sie zmobilizowac np do nauki jezykow obcych? jak dobrze i tworczo wykorzystac ten czas? dodam ze platn kursy nie wchodza w gre bo nie mam kasy

Gość ewrewrew
jak dobrze i tworczo wykorzystac ten czas?---pomysl o prostutucji jesli sie nadajesz:P Nie a serio to masz chlopaka? Spedzaj z nim czas Mysle ze tu chodzi glownie o to zebys nie dostala dola z tego powodu ze jestes na bezrobo A apropo jezykow np to tu wczoraj pisala laska ze ma licencjat z angielskiego ale umie jezyk zaledwie srednio i ze wiele osob po licencjacie tak ma. Wiec jesli 3 lata studiow czyli bardzo intensywnej nauki pozwalaja poznac jezyk na srednim poziomie to co ci dadza kursy. TO MOJE ZDANIE mozesz miec inne oczywiscie Sam sie ucze angielskiego ladnych pare lat bylem tez na kursie 3 miesiecznym z empika i tak naprawde moja znajomosci jak na tyle lat nauki jest smieszna (choc mature zdalem bardzo dobrze ale na podstawobym poziomie ale to nic nie znaczy bo poziom jest niski

nie mam faceta ale nie o takie spedzanie czasu mi chodzi. mam na mysli rozwjanie sie nabywanie nowych umiejetnosci. jesli chodzi o licencjat z angieslkiego to na pewno te osoby musza znac jezyk na poziomie cea conajmniej, a ja marze o fce chocby ale nie moge sie mobilizowac . i o niemieckim chociazby w stopniu komunikatywnym

Gość ewrewrew
Chodzi o to zebys nie dostala dola i zebys dobrze sie prezentowala przy rekrutacji. Bo jak pojdziesz zdolowana to plusem raczej nie bedzie

Gość zezolek
to nie chodzi o dola bo go nie mam tylko jestem strasznie rozleniwiona i czuje ze marnuje czas ktory przecieka mi przez palce bo nic nie robie

chodzi mi o to ze nie robie nic tworczego co by zwiekszalo moje szanse na prace(no oprocz studium i kursu) ale i tak wydaje mi sie ze to malo. ubolewam nad brakiem zdolnosci jezykowych i przez to nie moge sie zmobilizowac do nauki jezykow a wiem ze w dzisiejszym swiecie sa potrzebne