Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam już tego dość

były chłopak=nasza klasa=mój facet

Polecane posty

Gość mam już tego dość

otóż wczoraj na profil mojego faceta wszedł mój były facet ( zresztą na mój też) wściekl się niesamowicie, napisał , że kurwa tego nie przeżyje, że jak ja kiedyś mogłam z nim być itd... był po 2 piwach, napisał że płacze przezemnie , że wychodzi z domu ( była po 2 w nocy) i że zostać sam a na gg mi coś takiego napisał: ...:::Krzysiek:::... 2:05:56 ja sie kurwa wlasnie przejechalem.... ja kurwa twoim kochanym koleżku...... nie znam Cię teraz !!!!!! ten frajerek ... i tak m a morde sklepaną bo mu załatłiłem ale ciebie nie znam, jak mogłas kurwa sie z takim frajerem spotykać, całowałaś sie podobno z nim?????? ja cie nie znam !! mam cie w dupie !!!!!! i zapomnij o swoim krzysiu bo cie jebe kurwa i mam gleboko gdziec A kiedys kogos spotkam i nie bój sie o mnie, poradze sobie ...:::Krzysiek:::... 2:05:59 !!!!!!\ ...:::Krzysiek:::... 2:06:02 p ...:::Krzysiek:::... 2:06:03 a czy to jest normalne zachowanie ? no jestem załamana :( a on ma wyłaczony telefon do tej pory... nie daje znaku życia. dodam iż jesteśmy razem 2 lata a on takie fazy odwala, taka wściekłość o chłopaka z którym tak kiedyś coś mnie łaczyło (3lata temu) :(

Gość serpentynnnna
:D

:D:D napisał , że k**wa tego nie przeżyje, że jak ja kiedyś mogłam z nim być itd... był po 2 piwach, napisał że płacze przezemnie , że wychodzi z domu ( była po 2 w nocy) i że zostać sam

cos mi sie wydaje ze tamten nie tylko wszedł na portal Twojego faceta, ale z\\tez mu jakąs wiadomość wysłał..

Gość mam tyle lat co Ty
twój chłopak kwalifikuje się na leczenie...Psychiatryczne.

Gość blah blah blah
tak to jest jak jest się związku t z mentalnym dwunastolatkiem 🖐️

Gość serpentynnnna
ile on ma lat?

Gość przerażona własną głupotą
to takie rzeczy się dzieją??:D:D:D

Gość mam już tego dość
on ma 22 lata :(

Gość mam już tego dość
taka afera, a mówiłam mu żeby skasować te durne konta na nk to nie chcial.... a teraz następna kłótnia... :( i co ja mam teraz zrobić ? poradźcie mi :(

o kur.. :o ale ci pojechał.Kopnij go w dupe i tyle jakby chciał przepraszac,bo pewnie stać cie na kogos o wiele lepszego niz takiego co pisze ze ma cie w dupie.Nie rozumiem jak mozna tak napisac osobie ktora sie kocha...niby...

Gość popica
22l- to dziecko co sie dziwisz normalne taki zachowania u dzieci.

Gość mam już tego dość
potrafi być czuły, kochany ale jak go coś opęta to szok :( nawet mnie nazwał kiedyś skończoną kurwą :( :( jak się pokłóciliśmy :( a ja go jeszcze kocham

Gość mam już tego dość
co mam robić ?? jechać do niego mimo wszystko ?? niewiem co się z nim dzieje, czy wrócił do domu na noc, nic kompletnie, telefon ma wyłaczony :( szok, co za zachowanie no cycki opadają :( :(

Gość mam juz tego dość
help :(

Gość up uoupuppupupupuuuuu

Gość dziewczyno za to co
napisal znajdz go przylej w morde odwroc sie i uciekaj jak najdalej... nie ma sie co zadawac z kims kto cie tak nazywa:o

Gość mam już tego dość
:( czuje sie strasznie,

Gość sqbana
haha