Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Warkocz Komety

Pilnie poszukiwany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość *****225
dlugo kazesz czekac na riposte. Nastawilam sie na wyjebany tekst a ty mnie czestyjesz gadka jak z modlitewnika? Wez sie kurwa szanuj dresie ty w dupe jebany kutasie

buhaha dobre z kturego osiedla jestes pizdoklepie a slyszales to? kurwa buahahaaa

szuka w slowniku jakiegos madrego slowa zeby zaimponowac warkoczowi :D

Gość *****225
aaaaa, czyli kolega dresiarz-blokers. Wiesz ze za murami twojego gette jest inny swiat? my tam sie nie pierdolimy z takimi cwelami jak ty, meski kurwiszonie. Nie wychodz za mor, zdychaj w swoim blokowisku p.s. czy to nie ciebie koledzy nazywali "ciota"? :D :D :D

225 Co ty, kurwa, sobie myślisz? Myślisz, że, kurwa, bezpieczny, kurwa, jesteś, kurwa? Na chuj masz taki krzywy ryj? Wyjebać ci, kurwa? Szmato!

dres nie prosciej bylo napisac ************************************************** ??

Taaa... czyli jednak ciota. Stara, dobra, zjechana ciota. Pamietasz jak ci w doope wkladali butelke po coca-coli? Ja dalem dyche ze jej nie zmiescisz. Przegralem 😭

nie pamiętam kurwa kiedy? a pamentasz jak sie zalozylismy ze chuja pod nadjezdzajacy tramwaj nie wsadzisz? i wsadziłeś pizdoklepie :D

Dobra spierdalam na płebla bo cza podilowac na cacharelki i solarke dla mojej dupy ;) I chuj, kurwa, trzymcie sie, ziomy i wy kurwa emozjeby :D

ja tam do getta nie podchodze. Poczekam jak szczurka zaciekawi wiekszy swiat. Tam go dorwe, jebake dyskotekowego :D

ty warkocz tez wypiechdalaj, za chwile 15... Wracaj do swojej lwpianki przy lesie. Pozbieraj grzyby po drodze :D :D :D