Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm m m m m m m m

CIAZA BEZ WYTRYSKU CZY KTOS TAK MIAL???

Polecane posty

Gość hmm m m m m m m m

PROSZE O powazne odpowiedzi czy ktors z was zaszla w ciaze bez wytrysku tylko przez tkw, ''kropelkowanie''

Gość smako-łyk
jasne :D a potem wyszedł wykapany tata :P

Gość hmm m m m m m m m
ech ja pytam powaznie

Gość co o mnie myślicie
jakie kropelkowanie??:o a mozę preejakulat?? poczytaj trochę o biologii

Gość Gabkkkkkoooooooo
oplulam monitor :)

Gość hmm m m m m m m m
napisalam kropelkowanie w ''...'' wiec sie nie czepiaj

Gość tak jestt
nawet w kropelce najmniejszej sa plemniki wiec mozna zajsc bez problemu!

Gość ale autorka pyta o konkretne
przypadki

Gość tyr...
Takie przypadki są powszechnie znane i nie wiem dlaczego wielu bedzie tu szydzic , podczas erekcji i podniecenia wydiela sie z penisa śluz w którym jest wieksza , lub mniejsza ilosc plemników , róznie to jest , ale taki jest stan rzeczy , wiec jesli sie trafi na dni płodne kobiety i wprowadzi penisa do pochwy i bedzie uprawiac sex ów sluz zawierajcy plemniki zostanie w pochwie co doprowadzic moze do zapłodnienia ! nic nadzwyczajnego !

Gość a jak bierzecie
penisa do buzi to nie czujecie kropelkowania?

Gość mama226
sorry ile ty masz lat?? bo ja już od 16 wiem że gdy kobieta ma dni płodne to może zajść w ciąże, czy będzie pełny stosunek, czy przerywany(o zgrozzo) czy tylko petting. w odpowiedzi- tak ciąża jest możliwa nawet jak tylko GO dotykałaś nie miał wytrysku a potem dotykałaś siebie itp. itd.

u ok. 50% facetów w płynie preejakulacyjnym są plemniki... ja tam mogę z doświadczenia powiedzieć, że przez 2 lata stosowaliśmy z powodzeniem stosunek przerywany, a w ciążę zaszłam za pierwszym razem, jak mąż został do końca. Także różnie to bywa.

Gość mnbvcrthn
a ja to dodam ze w czesie dni plodnych kobieta ma okolo 20%szns na zajscie w ciaze

jak mnie śmieszą tacy fani niepokalanego poczęcia... tak ciąża jest możliwa nawet jak tylko GO dotykałaś nie miał wytrysku a potem dotykałaś siebie itp. itd. może i medycyna zna takie przypadki, ale nie wmawiajcie dziewczynom, że od tego się zachodzi....

Gość heheheh aha
fallen star mnie też to bawi, a później pojawiają się topiki na kafe. Byliśmy w spodniach ja na nim siedziałam ale on miał wystrysk czy mogę być w ciąży? Albo: On mnie dotykał tam palcem, nie wszedł we mnie- chyba jestem w ciąży :D:D

tak, tak, to już nawet nasze babki wiedziały, że czasami to wystarczy po chłopie na stołku usiąść i brzucha się przez to nabawić. Ale ostatnio jakoś mało się mówi o tym, że do zapłodnienia dochodzi w momencie, jak mąż żonie obrączkę wkłada na palec :P

tak, tak, to już nawet nasze babki wiedziały, że czasami to wystarczy po chłopie na stołku usiąść i brzucha się przez to nabawić. Ale ostatnio jakoś mało się mówi o tym, że do zapłodnienia dochodzi w momencie, jak mąż żonie obrączkę wkłada na palec twój komentarz jest zacofany, a twojego faceta mi żal, że dwa lata musiał "uciekać", a tak wogóle to wcale nie mósiałaś zajść za pierwszym pełnym razem, bo może być też tak że bzykasz się dzień w dzień i nic.. mój mąż nie ucieka, bo wiem kiedy mam dni niepłodne, poza tym w aptece można dostać przeróżne środki anty i !wow! można nie przerywać!

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

hej dziewczyny ja sie zastanawiam nad tym co moja mlodsza siorka robi tzn.czy moze zajsc w ciaze poprzez wprowadzenia sobie nasienia ze strzykawki a dokladniej gdy on sie sposzcza do ust ona biegnie do lazienki wypluwa do strzykawki i aplikuje sobie oczywiscie w dni plodne i moje pytanie brzmi czy i jaka ma sznse na zajscie w ciaze???prosze o powarzne odp.