Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isaisa

moj facet ze mna nie sypia

Polecane posty

Gość isaisa

dlaczego tak sie dzieje w zwiazakch ze faceci nie potrzebuja / nie chca seksu ze swoja kobieta? czy zawsze powodem tego jest zdrada? nie wiem jak to jest z moim facetem, ale od czterech miesiecy nawet mnie nie dotkna, choc wiele razy to ja go zachecalam. on jak kamien lub zmeczony. probowalam zapytac o co chodzi ale zbyl mnie jakims glupim tekstem i nic nie wiem. mam 31 lat i nie chcialabym spedzic reszty zycia w celibacie. dodam ze mieszkam razem kilkanascie miesiecy i na poczatku seksu bylo az nadto.

Gość AdamJaku
Mi też się w sumie nie chce i nie chodzi tutaj o zdradę, bo nie zdradzam. Norma, poprostu. Kiedyś jeszcze poszalejecie ale daj mu czas. Są takie okresy w życiu mężczyzny, że poprostu chce się chodzić spać i nic więcej:)

Gość AdamJaku
Dzięki aktywności fizycznej się trzymasz. Sama robota wykańcza.

Gość mój Skarb
po 12-14 godzinach pracy, dodatkowo przechodzi ciężkie leczenie, sypia ze mną regularnie... i nic nie jest w stanie wpłynąć na jego temperament. jak czasem zapomina że ma żonę to mu sie przypominam w seksownej koszulce i zaraz przechodzimy do wypełniania obowiązków małżeńskich. a próbowałaś ty coś inicjować?

Gość isaisa
przyznam ze dopatruje sie kryzysu wieku sredniego - choc nie wiem jak mezczyzni generalnie to przechodza - on niedawno skonczyl 40 lat. czy to moze byc jakis powod? chocby jeden z wielu? nie chce go zameczac pytaniami - widze jego zmeczenie po pracy, ale sa tez takie chwile kiedy jest wypoczety i woli wtedy ogladac telewizje caly wieczor i pol nocy popijajac litrami piwo.

Gość
Jeśli baba wygląda i ma fantazję w łóżku - nie ma się co obijać :P Problem w tym, że mimo całkowicie odmiennych deklaracji, większość nie wygląda i fantazji nie posiada. ;)

Gość bxbxb
Ja tam się nie znam ale mój facet (38 lat) na takie pytania odpowiada że u zdrowego, heteroseksualnego mężczyzny jedyną przyczyną takiej "abstynencji" seksualnej jest... zdrada. Pomyśl o tym poważnie.

Gość isaisa
inicjatywa nigdy nie lezala wylacznie po jego stronie i uwazam ze dopoki nie nastapil ten "zastoj seksualny" mielismy podobne temperamenty i uzupelnialismy sie nawzajem. probowalam przez ostatnie tygodnie roznych zachet ale bezskutecznie..

Gość isaisa
wlasnie...rozwazam zdrade (staram sie ufac choc trzezwo patrze na zycie i wiem ze tego w zadnym zwiazku nie nalezy wykluczac) lub probelmy zdrowotne (nie mozna o nim powiedziec ze (prowadzi higieniczny tryb zycia tzn. pije duzo piwa duzo pali zero sportu); z innym powodow moglabym powiedziec jestem zaniedbana etc. ale to nie prawda ; nie latam w domu wylacznie w seksownych ciuszkach ale generalnie staram sie wygladac zachecajaco.. boje sie ze tak bedzie juz zawsze a nasz seks to beda tylko male epizody:((

a mój mimo 14 lat ze mną kochał by sie ze mną nawet kilka razy dziennie w sumie wystarczy się się obetrę o niego np.przypadkiem:) i już jest gotowy na wszystko ha ha:)