Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu tutaj

Czy to jest dobry powód do zerwania?

Polecane posty

Gość znowu tutaj

Trochę się tego uzbierało.... czy to jest powód, żeby zerwać: * znajomość zaczęła się od tego, że on macał mnie jak byłam pijana po imprezie :o * ma swoje ogłoszenie na wszystkich portalach randkowych, sympatiach i apatiach :o * o swojej byłej dziewczynie nie wypowiada się pozytywnie (ciekawe co o mnie naopowiada :o) * strzela fochy ( facet który strzela fochy !!!! :o) Czy to dobre powody, żeby sobie odpuścić? W sumie to i tak z nim kończę, tylko czy mam mu podać takie powody?

Gość ja on ma na imie
? jakos mi to znajomo brzmi co piszesz :/

Gość znowu tutaj
Kuba... no i co, ten sam?

Gość ja on ma na imie
nie :) A co do pytania w temacie. Jesli facet jest w zwiazku i dalej ma swoje profile na portalach randkowych to raczej nie jest zainteresowany dluzszym , powaznym zwiazkiem i szuka kolejnej naiwniary. Uciekaj bo to nic dobrego nie wrozy.

Gość znowu tutaj
w sumie to nie wiem tylko, czy mu podawać te powody, czy tradycyjnie walnąć coś, że nie pasujemy do siebie, że zasługuje na kogoś lepszego (:P) i zostańmy przyjaciółmi.... boję się, że jak zacznę wyjaśniać co jest nie tak w związku, to powie "zmienię się tylko daj mi szansę" albo podobny shit :o a ja mam go zwyczajnie dość i chcę spławić, ale raz chciałam być szczera przy zrywaniu

moim zdaniem sam 3 powod jest wystarczajacy jesli co na nim nie zalezy to nie trac czasu po co kolesiowi ktory ma dziewczyne konta na portalach randkowych i skoro zle mowil o swojej bylej to badz pewna ze o tobie tez bedzie znam to z wlasnego doswiadczenia9jesli facet bylby w porzadku to ie obgadywalby swojej bylej nawet jesli byla najgorsza bo to ich prywatna sprawa)

Gość olejzpierwszego
ujme moze twoje punkty inaczej.... szczerzej 1. puscialam sie po pijaku 2. zarwam facetow co daja oglosznia na randka.pl itd. 3. mam faceta ktory strzela fochy a to przeciez moja fucha.... sama widzisz ze jak na ciebie to i tak niezly ci sie trafil.... wez nei odpierdalaj bo skonczysz 30 i sie nagle zorientujesz ze tylko bolki spod budki z piwem na ciebie leca... (jesli im stanie)

Gość znowu tutaj
Hm... poznaliśmy się na studiach, potem była impreza, potem się zaczęliśmy spotykać, potem znalazłam go na jednym portalu i przeszukałam wszystkie inne z ciekawości.... i się przeraziłam

Gość znowu tutaj
najlepsze, bo na jednym ma napisane, że lubi brunetki... a ja jestem blondynką :o żałuję, że w ogóle się zaczęłam z nim spotykać, teraz głupio tak będzie iść na piwo z paczką z roku, jak on też tam będzie :o już słyszę te docinki pod moim adresem

Gość znowu tutaj
i tak dla jasności: nie puściłam się na tej imprezie ! zaczął mnie macać i się wkurzyłam i mu powiedziałam, żeby trzymał łapy przy sobie

Gość nie wiem dokladnie ale wydaje
facet macal cie pijaną tobie sie to nie spodobalo a mimo to zaczelas sie z nim spotykac i teraz po pewnym czasie zastanawiasz sie czy to macanie to dobry powod by zerwac? Nalezaloby zastanowic sie wczesniej tak? A nie teraz nagle cie to ubodlo ze cie pijaną wymacal :D kopnij go w dupe a na przyszlosc nie pij jak nie potrafisz.