xlaurax 0 Napisano Listopad 14, 2008 moje pytanie może wydać się niektórym z Was banalne.. Ale mi nie jest fajnie.. Jakiś tydzień temu, uprawiałam z chłopakiem petting.. Miałam okres i tampona w \\\'sobie\\\' on miał prezerwatywę, pocierał penisem o moje narządy, i w pewnym momencie prezerwatywa się ześlizgła.. Nie wiem teraz co myśleć?! Chłopak się nie spuścił, oraz twierdzi ze ten płyn przed wytryskiem został mi tylko na wzgórku łonowym.. Zaznaczę również, że po tym wszystkim poszłam się umyć.. BŁAGAM WAS O POMOC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Listopad 14, 2008 tak to ciąża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlaurax 0 Napisano Listopad 14, 2008 czyli mam się bać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Listopad 14, 2008 jeszcze jak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
onk3 0 Napisano Listopad 14, 2008 ile masz lat dziecko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szedł Grześ przez wieś 0 Napisano Listopad 14, 2008 tak, hej! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anik... Napisano Listopad 14, 2008 nie straszcie dziewczyny. Moim zdanie nie jestes w zadnej ciązy. A tak pozatym to skoro tak bardzo boisz sie ciazy to moze nie jestes jeszcze gotowa na takie pieszczoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlaurax 0 Napisano Listopad 14, 2008 mam 16 lat, jestem z chłopakiem od 3lat, wiec wydaję mi się, że jestem gotowa.. ale nie w tym rzecz, dziecka nie chce.. bo mam przed sobą całe życie.. wpadki się zdarzają! znajomi tłumaczą mi, że jestem, inni, że nie jestem.. tu widzę wypowiedzi również podzielone... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojojjj Napisano Listopad 15, 2008 kolejna która się kochała z tamponem - REWELACJA - podziwiam i pozdrawiam i dorośnij dziecko!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlaurax 0 Napisano Listopad 15, 2008 proszę was! nie kochałam się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noctua Napisano Listopad 15, 2008 Naprawdę nie sądzę,żebyś była w ciąży.Jęsli jednak masz krótkie cykle i coś jednak dostało się dośrodka to isnieje małe prawsopodobieństwo.Zrób po prostu test i wszystko się wyjasni.pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlaurax 0 Napisano Listopad 16, 2008 cykle mam średnio po 7dni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scalii 0 Napisano Listopad 16, 2008 No nie 7 ty ty na pewno cykli nie masz najkruchsze normalny cykl to jest 28 dni a cykl sie liczy od dnia 1 miesiączki do następnej w połowie powinna być owulka ale małe sa prawdopodobieństwo ciąży że zaszłaś ale uważaj bo przez petting w mniejszych ilościach niż stosunek wolno zajść najlepiej nie uprawiaj pettingu albo bardzo uważajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiem tak123 Napisano Listopad 16, 2008 jakie uważajcie? uważać to na pasach dla pieszych można a nie gdy w ciąże można zajść! leć do lekarza po pigółki. bo skończysz na forum" jak usunąć " Pomóżcie! a w ciążę pewnie nie zaszłaś, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlaurax 0 Napisano Listopad 18, 2008 nie to zaszła pomyłka ja napisałam, że 7 dni to ja okres mam.. Mam nadzieję, że w ciąży nie będę.. Do ginekologa się wybieram... Dziękuję za jakąkolwiek pomoc z waszej strony.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gloria123456 Napisano Listopad 18, 2008 czesc dziewczeta hihih ja mam do was pytanie a zarazem prosze o rade mam cykle 28 dni zawsze ostatnia miesiaczka zaczela sie 3 listopada i trwala 7 dni patrzylam na necie kiedy przypuszczalnie moglam miec dni plodne i wyszlo ze od 12 a wlasnie w tym dniu kochalam sie z narzeczonym kilka razy do konca czy moglam wtedy zajsc w ciaze? i jak myslicie czy plemniki moglyby przezyc tam tak aby zaplodnic mneee dodam ze nie mierze temp sobie i jak mysliscie kiedy najlepiej zrobic test miesiaczke powinnam dostac 1 grudnia ale co o tym sadzicie? sa jakies szanse????? pozdrawiam was dziewczeta :* a mam jesce jedno pytanko kiedy mozna zrobic to badanie z krwi po jakim czasie jak najszybciej?? i ile to kosztuje ? po ilu juz wykryje?? bo ja nie wytrzymam do 1 grudnia prosze odpowiadajcie ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zupka hinska 0 Napisano Listopad 18, 2008 cykle mam średnio po 7dni.. dobre dobre:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gloria123456 Napisano Listopad 18, 2008 czesc dziewczeta hihih ja mam do was pytanie a zarazem prosze o rade mam cykle 28 dni zawsze ostatnia miesiaczka zaczela sie 3 listopada i trwala 7 dni patrzylam na necie kiedy przypuszczalnie moglam miec dni plodne i wyszlo ze od 12 a wlasnie w tym dniu kochalam sie z narzeczonym kilka razy do konca czy moglam wtedy zajsc w ciaze? i jak myslicie czy plemniki moglyby przezyc tam tak aby zaplodnic mneee dodam ze nie mierze temp sobie i jak mysliscie kiedy najlepiej zrobic test miesiaczke powinnam dostac 1 grudnia ale co o tym sadzicie? sa jakies szanse????? pozdrawiam was dziewczeta :* a mam jesce jedno pytanko kiedy mozna zrobic to badanie z krwi po jakim czasie jak najszybciej?? i ile to kosztuje ? po ilu juz wykryje?? bo ja nie wytrzymam do 1 grudnia prosze odpowiadajcie ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przeciętna Napisano Listopad 18, 2008 same idiotki, jedna myśli że zajdzie w ciążę mając w sopie tampon a druga bez zabezpieczenia uprawia seks w dni płodne i po fakcie zastanawia się czy może zajść.....no żal po prostu laska, skoro masz "narzeczonego" to sobie policz w każdym cyklu kiedy masz płodne dni, zaznacz w kalendarzyku i będziesz wiedzieć że w te dni musisz szczególnie uważać jak zabieracie się za seks, no i oczywiście stosujcie zawsze prezerwatywę wtedy unikniesz chorób jeśli facet Cię zdradza oraz niechcianej ciąży, unikniesz także comiesięcznych topików na forum o tym czy mogę być w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gloria123456 Napisano Listopad 18, 2008 do przecietna :) ty nic nie rozumiesz my wlasnie chcialibysmy dziecka a glupia to jestes ty i juz !!! przeciez wiem po co sa prezerawtywy i licze wlasnie sobie dni plodne itd wiec wiem co i jak dlugo nie planowalam ale teraz chce i pytam sie porpostu jakie sa szanse pozatym zastanow sie gdybym nie chciala dziecka to po co bym liczyla dni plodne i wtedy sie kochala po to zeby wpasc?? :/ zallllllll Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Listopad 18, 2008 dni płodnych się nie liczy tylko wyznacza:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlaurax 0 Napisano Listopad 24, 2008 nie napisałam po to aby mnie obrażano :/! sądziłam, że uzyskam pomoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laurka8800 0 Napisano Listopad 24, 2008 Nie jestes w ciazy napewno!..przeczytałam post od poczatku do konca i fakt, zanim zdecydjesz sie wspołzyc to sie zabespiecz.Jest znikoma szansa ze nawet gdybys kochała sie w okres zajdziesz w ciaze . Wiem, ze z racji wieku nie duzo wiesz o tych sprawach, wiec moze poczytaj wczesniej o cyklach , dniach płodnych kobiety i o zapespieczeniach( tak na marinesie).pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xlaurax 0 Napisano Listopad 27, 2008 zawsze lepiej się upewnić na 100%, teraz to już po fakcie, bo dostałam miesiączkę..Pozdrawiam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach