Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drAg0nE

witajos wszystkich serdecznie

Polecane posty

Gość drAg0nE

hii guys 🖐️ jak siE macie ja normalnie z nudow umiEram :o pogada ktos ???? a jak sobie pomysle ze dzis znaczy sie jutro pojutrze normalni wiekszosc ludzi w moim wieku uderzy na dyskoteki imprezy bedzie sie bawic to mnie normalnie krew zalewa :o ja tradycyjnie caly przeklety czas spedze z moim jdeynym przyjacielem - kompem netem :o masakra nie pamietam kiedy ostatnio gadalem z jakimis zywymi ludzmi :o :( nikogo znajomego nie mam :( fobia spoleczna czy jak to sie nazywa chyba mam :o to tyle i tak za duzo napisalem jak na 1 post bo io tak wiekszosc z Was raczej tego nie przyeczyta bo hehe 3 linijki textu max ;) :classic_cool: heh

Gość drAg0nE
wiem ze nie bede pierwszym ani osotanim na tym jedynym w swoim rodzaju forum. . . co napisze ze eehh life's sucks :( beznadzieja :( shit situation :o a najgorsze to ze mam swiadomosc ze sam sobie zgotowalem ten los :o :o :o sam sobie winny jestem ze nie mam przyjaciol , dziewczyny , nawet kolegow :o ale czy na pewno to moja wina ?! w pewnym sensie pewno tak. . . . . ale nie czarujmy sie nie ode mnie zalezalo to w jaki sposob sie uksztaltuje moja psychika sposob postrzeghania swiata, sposob bycia . ... . przeciez nie mialem wplywu na to ze jestem . . . i mean nie jestem bardzo rozmowny wygadany jak to sie mowi :o nie jestem typem funny guy co opowiada zabawne histroryjki dowcipy i jest duzsza towarzystwa :( a wlasnie takich kolesi wszyscy lubia :o kazdy lubi z nimi przebywac 😠 bo w ich towarzystrwie nikt sie nie nudzi . . .

Gość dfsfddsf
Zawsze taki byles? Ile masz lat? Co robisz obecnie pracujesz studiujesz?

Gość ojoj ja naprawde
ci współczuje:(

Gość drAg0nE
czy zawsze ?! dobre pytanie . . . zawsze raczej bylem posrodku ;) gdy w szkole zawsze tworzyly sie rozne grupki . . . w zasadzie nie bylem w zadnej ale rownoczesnie staralem sie z z czecia ludzi miec jakis kontakt . . . ale nigdy NIGDY nie bylem z kims blisko wiesz nie mailem osoby ktora moglbym nazwac przyjacielem :( poszedlem na studia zaoczne wiec heh praktycznie 0 znajomosci zreszta i tak kto by chcial przebywac w moim towarzsystwie :o jak ktos moze akceptowac mnie jak ja nie akceptuje sam siebie :o wiem ze jestem beznadziejny i nic tego nie zmieni :( beznadziejny w sensie relationship :( nie jestem mowca :o kazda moja rozmowa z kimkolwikek ogranicza sie do bardzo krotkiej wymiany zdan :( nie umiem konwersowac , w sumie glownie dlatego ze nie mam o czym :( nudne zycie niestety :[

Gość drAg0nE
jestem jak cien :( jestem ale mnie nie ma :o ktos widzialem pisal ze boi sie ludzi .. . mam tak samo :(

Gość drAg0nE
nigdzie nie pojde tzn chocby na glupia dyskoteke :o z jednej strony chcialbym sic zabawic sie rozerwac zaszalec . . .. ale nie wiem jakas k***** blokada od razu sie zalancza i mowi mi > wiem ze to moze dla niektorych debilnie zabrzmi < po co tam bedziesz sedl ? co tam bedzies robil ? i tak nei umeisz tanczyc ? wysmieja cie :o pojebane wiem ;[ ale tak niestety jest :(

Gość Moim zdaniem jestes
A ile masz lat?

Gość drAg0nE
czy rozmawianie z samym soba :D jest oznaka szalenstwa :D powaga czasem ostatnio coraz czesciej zdarza sie mi gadac z samym soba :o

Gość drAg0nE
no wlasnie jaki jestem ????> tell me ;)

Gość Moim zdaniem jestes
Moze jestes malo inteligentny i dlatego nie masz o czym gadac:P

Gość Moim zdaniem jestes
zjebana...:)

Gość Moim zdaniem jestes
lekko poryty ale jak jestes mlody to moze sie to zmieni Ile masz lat?

Gość drAg0nE
no to mnie rozbawiles :D hehe :) na koniec lo mialem srednia cos ok 4.8 i mature zdalem bardzo dobrze. . . nie w tym rzecz niestety :(

Gość Moim zdaniem jestes
Skoro nie pisze... to ma Ciebie w ...............

Gość kolego
Wiara w siebie i będzie git..:

Gość drAg0nE
jesli juz to kompeltnie zryty :P nie lekko :P cokolwiek to "zryty "ma znaczyc :D

Gość Moim zdaniem jestes
Ktos sie podszywa podemnie To pytanie mialo cie sprowokowac bo przypuszczalem ze moze pomimo wszystko jestes inteligentny

Gość kolego
Po mimo wszystko Ty jesteś nie inteligentna... Twoje wypowiedzi świadczą o Tobie...

Gość Moim zdaniem jestes
kolego --ktos sie podemnie podszywa wiec odpierdol sie odemnie :p

Gość drAg0nE
bycie inteligentnym jest wiesz kwetia wzgledna , wlasnie ci kolesie ktorzy inteligencja nie grzeszyli sa najbardziej lubiani :o sa wiesz weseli poogodnie nastawienie do zycia :) niczym sie nie przejmuja . . . zyja na luzie .. .. od imprezy do imprezy

Gość Moim zdaniem jestes
zaraz zmienie nick na "so simple"

Gość ajajaj
ale się porobiło troche wiary w siebie kolego napewno masz coś fajnego w sobie musisz tylko poszukać

Gość kolego
Popieram...:0 Nie daj się... Bądź sobą...:)

Gość kolego
so simple przebiegła taka jesteś??? Ojoj...

Gość kajiok
a skąd jestes? z jakiego rejonu kraju?

Gość drAg0nE
przydalby mi sie taki porzadny kopniak :D albo nie wiem cos innego, cos dla odmiany ;) albo ktos :classic_cool: ktos szalony jakas energiczna zwariowana dziewczyna ;) ktora by miala do mnei cierpliwosc :P heh marzenia ;))))

Gość drAg0nE
niestety z polski B :o region malopolska :(