Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lost ona

poradzcie mi coś!

Polecane posty

Gość lost ona

bylam z nim w zwiazku, rozstalismy sie, on mnie zdradzil ale nie byl z ta dziewczyna, to bylo calowanie tylko, po roku chcial wrocic, spedzilismy czas na rozmowach, spotkaniach i przyznam ze zmieklam ale nie wrocilismy do siebie choc darzylismy sie odruchami pasujacymi do par, jednak on wyjechal choc wczesniej mowil ze tylko ja zdolam go zatrzymac, roztsalismy sie w klotni a raczej on przed wyjazdem mnie unikal, teraz odzywa sie znowu, pisze ze do konca zycie bedzie mnie kochal, a z drugiej strony ze mnie nie kocha ale czesc jego to ja. przyznam , ze skolowana jestem i postanowilam zerwac kontkakt i nie iwem czy dobrze robie?????? i czemu jemu zalezy tak na tym kontakcie skoro teraz juz to sensu nie ma

Gość lost ona
?

Gość samiecomega
a co czujesz

Gość lost ona
wiadomo mam sentyment, z jednej strony mi go brakuje, z drugiej jestem wściekła, że mnie zostawił

Gość samiecomega
nie odpowiadaj byle odpowiadać. powiedz co czujesz .jedno odczucie. albo nie gadam

Gość lost ona
wciagnelam sie wczoraj w rozmowe i napisalam, ze kazdy niech idzie swoja droga, ale dzis jakos mnie to ruszylo i sama nie wiem czego chce, po prostu nikt zaden facet mnie nie rusza i nie jestem brzydka laską z kompleksami, mam tzw branie i c o z tego skoro cos ze mna nie tak... on tez sies pytal dlaczego taka dziewczyna jak ty.. no wlasnie czemu

Gość NOMUVIE
CO TAKA DZIEWCZYNA JAK TY....NIC NIE WYNIKA Z KONTEKSTU

Gość dizel
zapamietaj nigdy kobieto nie wchodz dwa razy do tej samej rzeki ;P

Gość a dlaczego nie

Gość lost ona
jedni mowia tak, drudzy inaczej, nie bede holdowac zasadzie jesli na mnie sie nie sprawdzi, nawet nie mam jak wejsc on jest bardzo daleko poza Europą , powrot teraz i przez moze i pare lat bedzie niemozliwy nawet, nie wiem co by bylo gdyby tu byl, ja nie chcialam do niego wrocic, choc juz coraz bardziej sie sklanialam, jak mi udowadnial jak mu zalezy i co i nic, jestem rozbita jednak, on pisze, to jest silniejsze, postanowil postarac dac sie mi spokoj

Gość lost ona
NOMUVIE - jest sama, nie ma nikogo w tym kontekście.

Gość NOMUVIE
TY MOZESZ UFAC SWYM ODCZUCIOM. NIKOGO NIE PYTAJ. ODCZUJ ODPOWIEDZ.Z SIEBIE

Gość lost ona
może i racja tylko to trudne, wiem, ze on juz podjal decyzje mimo tego, ze tak latwo o mnie nie zapomni, nie wiem tylko dlaczego sam siebie tak katuje, napisla mi tez , ze jak ktos kogos bardzo kocha to potraf i odejsc, przyznam , ze nie rozumiem tego do konca

Gość marlaaaa.a
jednak coś dalej czuje.