Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata mol

żylaki /

Polecane posty

Gość agata mol

cześć...mam pytanie...mam 24 lata i dosyc wielkie żylaki...nie chodzę w krótkich spódniczkach bo sie wstydzę...kilka lat temu byłam u lakarza, który stwierdził, że moge byc operowana, ale lepiej poczekac do ciąży cytuję: "bo dopiero po ciąży wyjdą pani basiory"...ale ja juz na prawde dłużej czekać nie mogę...czy któraś z was miała operowane żylaki przed ciążą i czy jet w ogóle sens???

Gość a moze hmmm
inne sposoby podobno skleroterapia daje niezle efekty. Sama mam zaczatki zylakow po faszerowaniu sie tabsami hormonalnymi, planuje ze najzwyczajniej w swiecie ktoregos dnia jak bede miala fundusze pojde na taki zabieg. Bo usuwanie calych zyl kurcze to strasznie inwazyjne i naprawde musi niezle w sumie uposledzac uklad krazenia.

Cześć Witam. chyba nie jestem sama. też mam problem z żylakami. nie są bardzo bolące czy spuchnięte, ale jednak są i je dość wyraźnie wudać, dlatego tylko w największe upały chodzę w spódniczkach. słyszałam, że picie nalewki z kasztanowca dobrze wpływa na żylaki.

Gość wqikiki
dlaczego po ciązy wychodzą żylaki?/

Gość żylaki i ja
po ciąży wychodzą z powodu zmian hormonalnych, można temu zapobiec, biorąc lek Cyclo 3 forte, jest bezpieczny dla kobiet w ciąży, przy okazji chroni też przed hemoroidami. mnie przed operacją uratowała półroczna kuracja lekiem Otrex 600

Gość agata mol
a czy po tym zabiegu żylaki po pewnym czasie wracają na swoje miejsce? chodzi mi o to, czy znowu sie uwidocznią??? nie słyszałam o czymś takim...jeżeli znacie inne formy leczenia piszcie :) acha i jeszcze jedno...ile kosztuje taki zabieg i czy to jest seria zabiegów czy tylko jeden?

Gość agata mol
up