Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna anitkaaaaaaa19

CO JA MAM ROBIC? POMOZCIE PROSZE !! CO MOJ TATA WYPRAWIA??

Polecane posty

Jestem załamana ... Chodzi o mojego tate,proszę pomóżcie mi .Dzisiaj poprosiłam Go,czy da mi od siebie wysłać smsa.Nie umiem jego telefonem się obsługiwać i weszłam w odbiorczą skrzynkę.Były tam smsy z infolini jakiejś(nr 3133),gdzie jakaś panna sie ogłasza na rozbierane fotki,filmiki erotyczne i ...SEX SPOTKANIA !!Jakaś Magda.Pisała do niego,że jest stąd i stąd,że ma tyle i tyle wzrostu itd.Zatkało mnie,jak to przeczytałam!Od razu weszłam w nadawczą skrzynkę i były jedynie takie smsy pod tamten nr o treści ,,WES'',a póżniej ,,Magda1'' .Jestem załamana!!Co mój tata wyprawia?Co ja mam robić?Powiedzieć mamie?Mój tata pracuje od jakiegoś czasu na wyjeżdzie,ale pracuje z moim bratem i pytałam Go,czy tata sam gdzieś jeżdzi,to mówił ,że nie,że wszędzie razem!Że ciągle w pracy!Czy to może być niewinna zabawa przez sms?Ciekawość ,co to za zdjęcia ,itd?Bardzo się boję,że zdradza mame ;(( Moja mama jest bardzo atrakcyjną kobiętą jak na swój wiek(oboje mają po 45 lat),tata zawsze taki porządny,nigdy bym go nie podejrzewała o zdradę ! Nawt filmów erotycznych w domu nie ma !! Boję się,że tata zdradza mame ;( Nie wiem co robić ;( Tak bardzo to przeżywam ;( Pomóżcie mi ;(

Gość trudna sytuacja
nie mozesz wprost ingerowac w zycie rodzicow, sa dorosli... moze jakos zasugeruj delikatnie cos Mamie...

Gość nie twoja sprawa

Gość adrianadom
chyba ma kryzys wieku sredniego :/ i poki to nie przerodzi sie w realna zdrade, to nie wiem czy powinnas cos robic. Ciezka sprawa.. Moze pogadaj z tatą?

Gość moje zdanie jest takie
wlasnie tacy sa faceci, nie powinno cie to szczegolnie dziwic. jednak gdybym byla na twoim miejscu (mam z mama rewelacyjny kontakt) powiedzialabym jej, co ma kobieta zyc w nieswiadomosci.

Teraz mi głupio ,że to przeczytałam ,ale chociaż ja coś wiem,bo mama kompletnie tacie do tel.nie zagląda,bo po prostu nie umie,dla niej to czarna magia jego telefon.Tata widzę ,że ostatnio zrobił się dziwny.Tzn.czepia się wszystkiego mamy,ale gdy znów wyjeżdza,to dzwoni codziennie :( Tak ,kryyzys wieku średniego . Tak bardzo się boję,że tata mame zdradzi ,i że to będzie koniec ;( Żal mi mamy,bo naprawdę super z niej kobitka i dużo osób tacie to mówi.Ostatnio byłam z tatą w Kościele i widziałam ,jak spogląda na młode 20stki :(

Ja też mam rewelacyjny kontakt z mamą,jest jak moja przyjaciółka.Dlatego mam dylemat- mówić?Zranię Ją :(

Gość adrianadom
moze najpierw pogadaj z tata i powiedz ze jak tego nie skonczy, to nie bedziesz miala wyjscia i powiesz wszystko mamie. Jak mu na niej zalezy i poczuje, co moze stracic, to moze przestanie...

Gość cześć Lidzia
Jak tam czerwone stringi? :P

adrianadom- Chyba tak zrobię.Boję sie taty reakcji,chociaż w sumie jestem ciekawa jak zareaguje.Nigdy bym Go o to nie podejrzewała ! Zawsze tak żle mówił o swoich znajomych ,którzy zdradzali,taki porządny facet :( Pamiętam ,jak kiedyś na imprezie rodzinnej po % powiedział mojej babci,że nigdy by mojej mamie nie wybaczył zdrady,że to najgorsze ,co może być .Dlatego tak bardzo Go nie rozumiem ;(

Pogadam z tatą,a jak nic to nie da,to pogadam z mamą ,powiem Jej wszystko :( .

Gość adrianadom
moze po prostu potrzebuje jakiegos dreszczyku, moze takie smsy daja mu jakąs satysfakcje? moze jakas rutyna go dopada? Skoro taki wydaje sie pozadny, to nie sadze zeby to doprowadzilo to zdrady. Ale roznie to moze sie skonczyc, wiec powiedz mu co myslisz. A rodzicom to zlozcie sie na jakąś romantyczna wycieczke w cieple kraje :)

Te spokojne chlopy to tak zawsze. aniolki kurwa a w skórze istne diably. Kazdy zawsze udawal mojego wujka za milego i dobrego meza a co sie okazalo ze po paru latach molestowania mnie seksualnie powiedzialam rodzinie a ich... to jebalo... A kocham go jak ocja co prawdziwego nigdy nie mialam. A w oczy nie potrafie mu spojrzec i powiedziec przepraszam ze nie wybaczylam mu tak jak chcial i ucieklam z domu nabstaly problemy z policja. Jyz nigdy wszystko nie bedzie tak jak kiedys. Zaluje ze wogule mówilam o tym rodzinie wiec zastanów sie czy jestes pewna by powiedziec o tym matce. Wiem ze to trudno bo jak ktos by Ciebie ranil to moze bys soie poradzila ale ja np. nie wytrzymalabym oklamywac wlasna matke. A jesli jest dobrym czlowiekiem to tym bardziej. Ale wiedz ze prawda czasem o wiele bardziej boli. I dlatego ze nie zawsze szczrsoc jest taka wspaniala.

Gość oooooooooooooooooooooooooooooo
powinnas pogadac z tatą lub chociaz dac mu do zrozumienia, ze wiesz o tych smsach

Gość bądż ostrożna
na Twoim miejscu nie mówiłabym nic matce,bo jak cos się miedzy nimi schrzni to matka Ciebie za wszystko obwini. Jeżeli juz to powiedz tacie niby zartem,tato a co Ty masz w komórce za smsy,po tym powinien się wystraszyc i moze przestanie sie zabwiać. A tak swoja droga to starzejącym facetom odbija i jak juz zaczał od takich rzeczy to lepiej go obserwuj i miej na oku,chyba go ciagnie do tych spraw i gdyby miał okazję to chyba by skorzystał.

Kazda twoja decyzja bedzie miala swoje minusy i plusy, tylko ze ile bedzie dobrego a ile zlego to nie dowiesz sie dopiero po fakcje, a mówiac w prost to moze juz byc zapózno. Mnie dreczy cholernie sumienie ze powiedzialam ze mój wujek mnie molestowal. Chodz zrobil mi wielka krzywde to bardzo mocno go kocham ale nie moge mu tego okazac. Wiec pogodaj z ojcem o tym. Zastanów sie dobrze zanim zdecydujesz sie powiedziec matce co robic. Bo przyznam ze zyc z sumieniem jest bardzo ciezko, mam depresje i wszystko widze przez na czarno, nie umiem sie cieszyc jak kiedys. Powiedzialam, i co? Bylo mi o wiele lepiej jak mnie wój molestowal niz teraz jak prawda wyszla na jaw, bo cierpialam tylko ja, a teraz cala rodzina i ja tez cierpie 100 razy gorzej :( A Czasu niestety nie mozna cofnac wiec kada decyzja bedzie bardzo trudna po podjecia.

I bedziesz sie obwiniala ze zniszczylas ich zwiazek, ne pakuj sie w bagno.

To teraz mam juz naprawde mieszakne uczucia :( Czy mowic,czy nie.Mamie oczywiscie.Bo z tata pogadam.To jest wiekszy bol,niz gdybym ja (odpukac)mialabym byc zdradzana :( A z ta wycieczka dobry pomysl :P Didda - wspolczcuje z tym ,co przezylas :((

Gość Powiedz o wszystkim Matce
bo po czasie jak sama sie o tym dowie bedzie miała do Ciebie żal ze jej nie powiedziałaś a ojciec to kawał dziada aż przykre ale powiedz matce ona nie powinna byc okłamywana chociaz przez swoje dziecko skoro męża ma takiego współczuje szykuje sie niezła jazda :(((