Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mbmbmbmbmb

czy ci wczesniejsi ja rozjechali

Polecane posty

Gość mbmbmbmbmb

uprawiam seks regularnie z dziewczyna, ale bardzo czesto przeszkadza mi ze ma szeroka, nie moge swobodni wlozyc czlonka i kochac sie z nia, musze podczas stosunku trzymac ja za biodra, jej wargi sa bardzo zwisajace, nie ze mi to wszystko az tak przeszkadza, bo zawsze czuje przyjemnosc z seksu. Wiem ze miala kilku chlopakow wczesniej z ktorymi uprawiala seks. czasami ryje sie tym ze inni niezle musieli ja brac. Pomozcie mi , czy ci wczesniesi kolesie mogli jej rozszerzc. czy to duzy ma wplyw

...ROZJECHALIIIIIIIIIII I TO JAK!!!!!!!!!! CIĘŻARÓWĄ W NIA ŁADOWLI ChYBA???

to są stereotypy ktorzy faceci sobie wymyślaja żeby ukryć swoje niedoskonałości .Cipka nie jest reką ktora trzyma penisa sztywno z naciskiem takim jaki sobie facet wypracował podczas masturbacji dlatego podczas stosunku odczuwa luz a jeszcze dochodzi do tego że podniecona pochwa wydziela śluz to facet ma wrażenie że partnerka miała kupę przed nim facetów.

Gość mbmbmbmbmb
az taki wplyw maja poprzednie stosunki? ryje mnie to czasami mam ochote jej to powiedziec, ale powstrzymuj sie

czy napisałeś "miała kupę przed nim" ?????????? czyli scat!! a jednak!!!!!!!!......a tamtych widocznie było sporo ...tak jak mówiłem - ciężarówka cała :)

Gość mbmbmbmbmb
nie sadze ze mam jakies kompleksy ale przeszkadza mi to , a to ze kazdy facet chcialby miec laske ktora robila i robi to tylko z nim, to co iinego zle mi z tym

wcale nie każdy facet Mnie to zupełnie nie przeszkadza że miała przede mną innych .Ważne jest to że kochamy się i jest nam razem dobrze.Miałem dziewicę to w seksie była BENADZIEJNA.

Gość mbmbmbmbmb
uwazam ze jest za szeroko zebym za prawie kazdym razem musial ja trzymac za biodra? nie mog normalnie sie polozyc, musiala raczej wczesniej czesto uprawiac seks, bo sam z siebie by taka nie byla raczej?

trzymanie za biodra nie ma nic wspólnego z szerokościa pochwy a raczej z twoją przyjemnoscią bo tak lubisz i przestań sie tym dołować ze ona miała facetów przed tobą a może sama sie masturbuje bo popadniesz w nerwice seksualną i zostaniesz impotentem