Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewna121

czy tabletki sa skuteczne ??

Polecane posty

Gość niepewna121

hej ;* wiem ze pewnie byly tysiace takich tematow, ale zawsze to inaczej jak sie zapytam i dostane odpowiedz. Chce zaczac brac tabletki :) jestem z chlopakiem od pol roku. mam prawie 18 lat. Ale jakos nie umiem sie przekonac do tabletek anty. kiedys je bralam na nieregularny okres. rzeczywiscie dzialaly. wiem ze trzeba wziasc pierwsza w 12h po okresie i brac pozniej co 24h. Jako srodek antykoncepcji tez dzialaja? boje sie zajsc w ciaze. Jestem w III klasie liceum. Na pewno dzialaja one tak jak powinny?

Gość Kasia__________
biore tabletki od roku i jeszcze nei wpadłam więc raczej działają ;]

Gość maretka
Witam:) Ja biore tabletki od ponad pol roku... tez sie balam na poczatku i nie ufalam im... jednak poki co nic sie nie dzieje i jestem bardzo zadowolona z nich:) takze idz do lekarza niech Ci dobierze odpowiednie dla Ciebie i bedzie dobrze:)

Gość blackcat
"Jako srodek antykoncepcji tez dzialaja? boje sie zajsc w ciaze. Jestem w III klasie liceum. Na pewno dzialaja one tak jak powinny?" wiem że szukasz odpowiedzi itd ALE ludzie!! Czy wy czytać umiecie?? Przecież TO JEST środek antykoncepcyjny a stosuje się go ewentualnie do regulacji okresu itp :o Co to wogóle za pytanie :o Jeżeli zadajesz tego typu pytania to znaczy że nie dorosłas do seksu i tabletek - radze się jeszcze troche wstrzymać albo zacząć logicznie myśleć :o Gdyby NIE działały to raczej wiekszość z nas chodziła by zaciążona i raczej nie nazywało by się to antykoncepcją :o