Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia__________

Białe gęste upławy - nie do doleczenia?

Polecane posty

Gość Kasia__________

Ratujcie! Byłam już u 3 ginekologów, każdy przepisuje mi na upławy gynaglin, ale to nic nie pomaga, ostatniemu ginowi powiedziałam że już to 'brałam' ze 3 razy a on wzruszył ramionami i tak to przepisał. Moje upławy sa gęste, mają jakieś małe grudki i zapach jogurtu macie pomysł skąd to? moze któraś z Was takie miała?

Gość a moze ty w
ciazy jestes?

Gość Kasia__________
raczej nie bo okresy mam normalnie poza tym biore piguły anty więc małe prawdopodobieństwo

Gość a moze ty w
jak uplwy biale to ok, jak zolte to infekcja, wiec sie nie przejmuj, tez tak mam i lekarz mi kazal z tym zyc.

Gość Kasia__________
ale ja tak nigdy nie miałam i martwi mnie to

Gość pies van kot
hello :) biale uplawy z grudkami to chyba objaw grzybicy pochwy :/ Pozdrawiam.

Gość Kasia________
ale grzybica po tym co brałam powinna zejść, dzisiaj zrobiłam irygacje tantum rosa zobacze jak będzie -_-

Gość Noctua
Może po prostu gynalgin na Ciebie nie dział.Zdarza się.N aTwoim miejscu zrobiłabym wymaz z pochwy, żeby zobaczyć co to za bakteria i na co jest wrazliwa.

Gość Kasia_________
Ostatnio właśnie miałam robione jakieś badania i nic z nich nie skumałam ale gin powiedział że wszystko jest ok i on sam nie wie czemu to mam Oo

Gość Noctua
Jeśli nie wie to po cholerę przepisał Ci gynalgin, tym bardziej,że mówiłas,że juz go zazywałaś?Jacyś bez pomysłu Ci lekarze!!!

Gość Kasia_________
no właśnie tez nie mam pojęcia, ale skoro miał takie zalecenie to brałam < tymbardziej że dał mi jakąś zniżke i za opakowanie zapłaciłam tylko 1zł więc stwierdziłam - ok, wezme jeszcze raz> najgorsze jest to ze u wszystkich byłam prywatnie i tymczasowo nie mam poprostu na to kasy żeby iść do kolejnego ;/ nie wiem też co mi jest, zwłaszcza że to nie boli, ale leje się ze mnie litrami ;/ oni też nie wiedzieli... -_-

Gość Noctua
Spróbuj tego propolisu i płukanek z tantum rosa.i zobaczysz.Zyczę dobrych efektów.

Gość Kasia_________
robiłam tą irygacje dobrych kilka godzin temu, jak narazie na majtkach ani kropli tej białej wydizeliny ale boje isę że jutro rano znowu się zacznie ; /

Gość Karreninna
o widze, ze mas zpodobny temat :) A moze pomoglby Ci polseptol (globulki)? Kiedys mi przepisal to gin i pomoglo na dlugi czas ale teraz jest to chyba cos innego.

Gość Kasia_________
jak na recepte to i tak jakoś szybko tego nie załatwie ; (