Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_ciekawa jestem bardzo

PIŁA V - jakie wrażenia?

Polecane posty

Kto był na tym filmie niech opowie.

Gość Żyzny z piły
Pięciokrotnie gorsza od pierwszej serii, Czterokrotnie gorsza od drugiej serii, Trzyrotnie gorsza od trzeciej serii, Dwukrotnie gorsza od czwartej serii, V - Szajs

że wogóle komuś chce się takie dno oglądać? Ja ledwo obejżałem 1 i wiecej części już nie oglądałem, bo to strata czasu.

Ja oglądałam 3 i bardzo mi sie podobała... hehe natomiast 4 już troche mniej. Nie wiem jak bedziez 5.

ja oglądałam chyba 2 .......cóż niestety głębszego przesłania ani drugiego dna w tym filmie nie zobaczyłam ( jak to niektórzy fani serii przekonują , że to taki ambitny film :) ).... nie gustuje w filmach z cyklu rozerwij mnie na 1000 sposobów :)

Gość no wiec tak...
pierwsza czesc mi sie podobala, druga byl ok ale bez rewelacji, przy trojce juz mialam dosyc...glos jigsawa i w kolko powtarzane i wanna play a game strasznie mnie zaczelo draznic. Do tego nic nowego oprocz kolejnych pulapek..zalosne. Mam na dysku piata czesc ale nie spieszy mi sie do ogladania...wiem ze bede sie tylko wnerwiala slyszac jigsawa i jego pieprzenia o umoralnianiu ludzi :(

Gość blackcat
widziałam wszystkie i w sumie rewelacja to to nie jest :o A ostatnia jest nudna jak diabli i tak szablonowa że cały film sie denerwowałam że Ci głowni bohaterowie są tacy tępi i wszystko robią źle :o