Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaamaaa20

czy Wasze dzieci tez wytracaja Wam łyżeczke podczas karmienia???

Polecane posty

Gość maaamaaa20

moj synek ma 10 miesiecy i od kilku dni gdy go karmie lyzeczka wytraca mi ja raczka,nie to ze jest nie glodny,,bo raz do buzki,a raz wytraci specjalnie ,juz nie mam nerwow,dzisiaj po zupce bylam cala do przebrania,on tez,no i podloga od nowa do mycia!! i jeszcze jedno pytanie : ile Wasze maluchy wypijaja plynow dziennie??mam na mysli soczki,herbatki,woda,cokolwiek oprocz mleka......bo moj wypije przez caly dzien moze z ..50 ml soku i tyle,nie da rady mu wiecej,bo odpycha butle i sie zlosci,czyli tak jakby mu to wystrczylo,ale to strasznie malo! jak jest u Was??

Gość maaamaaa20
hej,sa tu jakies mamusie??

Gość szczesliwa mama..
Moj tez odpycha łyzeczke ma 8 miesiecy i czesto jedzenie laduje na podłodze a wypija roznie raz ok 50 raz 180 zalezy

Gość maaamaaa20
czy Wasze dzieci nie pija??? prosze powiedzcie ile wypijaja dziennie.

Gość kaja84
moj wypija ok 150 ml

moj mlodszy tez wypija bardzo malo,uzbieraloby sie wlasnie 50 ml rowniez mam wrazenie ze to bardzo malo,ale co zrobic jak nie chce wiecej?

Mój synek wytrąca mi łyżeczkę i kręci głową jak już nie jest głodny. Choć powiem szczerze, że też mnie to dość irytuję bo jak mu przytrzymam rączkę i trafiam łyżeczkę do buzi to potrafi zjeść do końca - widać być może taki okres w jego życiu. Co do picia to też pije dość mało (mowa oczywiście o soczkach, herbatkach itp.)

Gość maaamaaa20
czyli Wasze dzieciaczki tez tak malo pija ,a juz sie martwilam. dziekuje za odpowiedzi:-)

ja tez sie martwiłam bo moj bardzo mało pije,musze wciskac w niego 30ml .tylko jak sie wnocy przebudzi daje mi 150ml bobo fruta to wydudni wszysko a w dzien piciu be